Tövbeler Olsun 24. son bölümde neler yaşandı? Tövbeler Olsun 25.yeni bölüm fragmanı yayında mı?

Tövbeler Olsun, yeni bölümleriyel TRT 1 ekranlarında kaldığı yerden devam ediyor. Birçok usta oyuncuya ev sahipliği yapan Tövbeler Olsun'un dizisinin senaryosunu Haluk Özenç, Oktay Berber, Cankut Okutur ve Hüseyin Kaçan ele alıyor. Serdar Akar tarafından yönetilen dizi Tövbeler Olsun, başarılı ama ''pinti'' bir mücevher imalatçısı olan Horanta Holding'in patronu Namzet Horanta'nın, pintilikten cömertliğe giden büyük değişimi ekranlara taşıyor. Tövbeler Olsun 24. son bölümün ardından 25. yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu.

Tövbeler Olsun 25. yeni bölüm fragmanı dizi izleyicileri tarafından araştırılmaya başlandı. Son bölümü ile Pazar akşamı ekrana gelen Tövbeler Olsun dizisinde Nazmiye ile arası bozulan Anıl zor durumdadır. Aldatıldığını düşünen Nazmiye, Anıl'ın açıklama yapmasına fırsat vermez. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesesi ile dikkat çeken ekranların sevilen dizisi Tövbeler Olsun 25. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm detayları haberimizde.

TÖVBELER OLSUN 25.YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA MI?

Tövbeler Olsun 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

TÖVBELER OLSUN 25. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

TÖVBELER OLSUN 24. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ertan'ın oyunuyla Nazmiye ile arası bozulan Anıl zor durumdadır. Aldatıldığını düşünen Nazmiye, Anıl'ın açıklama yapmasına fırsat vermez. Tesadüf eseri Dr. Şevki Bey'in mahalleye geri döndüğünü öğrenen Anıl ise, sırrını onunla paylaşacaktır. Dr. Şevki Bey bu büyük yanlış anlaşılmaya son vermek için bir plan yapar. Öte yandan Cemre'nin yokluğu ile alt üst olan ev düzeni hem enişteyi hem de ev ahalisini zor duruma sokmaya başlar. Duruma el koymaya karar veren Enişte 'nin sürpriz misafiri herkesin gönlünü çalacaktır. Modacı Aleyna ile başı dertte olan Hülya ise beklenmedik çıkışıyla ünlü modacıyı şoke eder. Aleyna'nın imdadına yetişen isim ise Dr. Şevki Bey olacaktır. Tüm bunlar olurken cimriliği yüzünden Kazım'a sinirlenen Namzet, ona sıkı bir ders verme hazırlığındadır. Her şeyden habersiz Kazım ise aldığı haber ile derinden sarsılacaktır. Nazmiye Anıl'ı affedecek mi? Anıl'ın Dr. Şevki Bey ile paylaştığı sırrı ne? Enişte' nin davetiyle eve gelen sürpriz misafir kim? Dr. Şevki ile tanışan Aleyna'yı neler bekliyor? Kazım'a ders vermek isteyen Namzet 'in başına neler gelecek?

TÖVBELER OLSUN KONUSU NEDİR?

Dizide Namzet'in, "hatme çiçeğim" diye sevdiği ve seslendiği karısı Latife, kızı Nazmiye, oğulları Sinan ve Buğra'nın bu değişimden nasıl etkilendiği, değişim sayesinde eski ortağı ve en büyük düşmanı olan Osman ile hayat çizgilerinin kesişmesi gibi kimi düşündüren, daha çok da güldüren olaylar zinciri yaşanıyor.

TÖVBELER OLSUN OYUNCULARI KİM?

Tövbeler Olsun dizisinin oyuncu kadrosunda ayrıca Çiçek Dilligil, Ünal Silver, Seda Türkmen, Sercan Badur, Mert Carim, Merve Erdoğan, Mert Denizmen, Semiha Bezek, Naz Çağla Irmak, Batuhan Aydar, Tolga Canbeyli, Cansu Kurgun, Ozan Güçlü ve Duru Baykal bulunuyor.