Tomb Raider başrol oyuncuları kimler, konusu ne? Tomb Raider Tv'de ilk kez izleyici karşısında!

5 Ocak Perşembe akşamı Atv ekranlarında yayınlanan Tomb Raider filmi oyuncuları ve konusu ile ekran karşısındaki izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Aksiyon ve macera unsurlarıyla ön plana çıkan film Alicia Vikander,Dominic West ve Walton Goggins gibi isimler yer alıyor. 2018 yılında vizyona giren filmin yönetmen koltuğunda Roar Uthaug oturuyor.

Aksiyon ve macera filmi sevenleri ekran başına kilitleyecek Tomb Raider filmi 5 Ocak Perşembe akşamı televizyonda ilk kez izleyici karşısına çıkıyor. Başrollerinde Alicia Vikander,Dominic West ve Walton Goggins'in yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda Roar Uthaug oturuyor. Peki, Tomb Raider filmi konusu ne, başrol oyuncuları kimler?

Film, dünya çapında 275 milyon doların üzerinde hasılat yaptı ve hem aynı adlı 2001 filminden hem de 2003 devam filminden daha iyi performans gösterdi.

TOMB RAIDER FILMİ KONUSU

Filmde Alicia Vikander, Lara Croft rolünde, babasının son bilinen varış noktasına tehlikeli bir yolculuğa çıkarak onun ortadan kayboluşunun gizemini çözmeyi çalışmaktadır. Yedi yıl önce gizemli bir şekilde ortadan kaybolan zengin babasına gerçekte ne olduğunu öğrenmek isteyen Lara Croft bulduğu ipuçlarından yola çıkarak bir maceraya atılır.

21 yaşındaki Lara küresel ticaret imparatorluğunun başına geçmeyi reddetmiş ve üniversite dersleri alırken bir yandan da Londra'da bir bisiklet kuryesi olarak çalışmaktadır. Ancak ortaya çıkan yeni bir antik eser sonucu babasının kayboluşunu araştırmaya başlar ve son gittiği yeri ziyaret eder: Japonya kıyılarında bir yerde bulunan gizemli bir adadaki bir mezar. Birdenbire Lara kendini yalnızca keskin zekası, dirayeti ve inatçı ruhuyla silahlanmış bir halde, dezavantajlı bir durumda olduğu bir maceranın içinde bulur. Lara, bilinmeyene doğru yolculuk ederken, kendi sınırlarının ötesine geçmeyi de öğrenmelidir.

TOMB RAIDER FİLMİ OYUNCULARI

Alicia Vikander

Dominic West

Walton Goggins

Daniel Wu

Kristin Scott Thomas