The Last of Us nerede yayınlanıyor, nasıl izlenir? The Last of Us 2. bölüm çıktı mı?

Geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkan The Last of Us dünya çapında büyük yankı uyandırdı. Pedro Pascal ve Bella Ramsey'in başrollerinde yer aldığı HBO Max imzalı dizi kaotik yapısıyla izleyicileri büyülemeyi başardı. Yeni bölümü seyretmek isteyenler de ''The Last of Us 2. bölüm çıktı mı?'' sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, The Last of Us nerede yayınlanıyor, nasıl izlenir?

İlk bölümüyle milyonlarca izleyiciye ulaşan The Last of Us dizisi hızlı bir başlangıç yaptı. İlk olarak PlayStation oyun konsolunda video oyunu olarak piyasaya sürülen yapım daha sonra HBO Max tarafından diziye çevrildi. İlk bölümden büyük keyif alanlar ikinci bölümün ne zaman çıkacağını araştırmaya başladı. Peki, The Last of Us nasıl izlenir, hangi platformda yayınlanıyor?

THE LAST OF US 2. BÖLÜM ÇIKTI MI?

ABD'de HBO Max tarafından pazar akşamları yayınlanan The Last of Us dizisinin Türkiye yayın haklarını BluTV satın aldı. Dizinin yeni bölümleri Türkiye'de pazartesi günleri yayınlanıyor. Beğenilen dizinin 2. bölümü yayınlandı.

THE LAST OF US NEREDE YAYINLANIYOR, NASIL İZLENİR?

Sony Pictures Television, PlayStation Productions, Naughty Dog, The Mighty Mint ve Word Games tarafından ortaklaşa üretilen ilk HBO dizisi The Last of Us BluTv üzerinden seyredilebiliyor. Dileyenler BluTV abonesi olarak diziyi seyredebilir.

THE LAST OF US KONUSU

Naughty Dog tarafından geliştirilen ve aynı adı taşıyan, 2013 yapımı video oyununa dayanan dizide, medeniyeti büyük ölçüde yok eden bir felaket sonrasında ABD'de uzun bir yolculuğa çıkan genç Ellie ve ona eşlik eden Joel karakterlerinin öyküsü anlatılmaktadır.

THE LAST OF US OYUNCULARI

Joel rolünde Pedro Pascal

Ellie rolünde Bella Ramsey

Tommy rolünde Gabriel Luna

Tess rolünde Anna Torv

Sarah rolünde Nico Parker

Marlene rolünde Merle Dandridge

Bill rolünde Nick Offerman

Frank rolünde Murray Bartlett

Riley rolünde Storm Reid