Teşkilat için heyecan dorukta! Merakla beklenen diziden ilk kareler geldi…

TRT 1 ekranlarında yarın yayınlanacak olan Teşkilat dizisi oldukça merak ediliyor. Bugüne kadar yapılan tüm Türk dizilerinden farklı olan Teşkilat'ın yıldız oyuncu kadrosu da dikkat çekiyor. Merakla beklenen dizinin ön izlemeleri yayınlanmıştı. Yapımını TIMS&B Productions'ın üstlendiği diziden ilk görüntüler paylaşıldı.

Merakla beklenen dizinin ilk bölümünden yayınlanan ön izleme videosu, heyecanı zirveye taşıdı. Paylaşılan ön izlemede yedi vatan sevdalısı istihbaratçının vazife uğruna sevdiklerinden ve ailelerinden vazgeçmesi temasına yer verildi.

Ekip üyelerinin ailelerinin ölüm haberlerini aldığı sahneler izleyiciyi derinden etkilerken vatan uğruna yaşamlarından vazgeçenlerin fedakarlıkları ve adanmışlıkları gözler önüne serildi.

Deneyimli istihbaratçı Mete Bey (Mesut Akusta) öncülüğünde kurulacak bu ekibin yurtiçi ve yurtdışında birçok gizli operasyona imza atması planlanırken; bu operasyonların hedefe ulaşması ve etkili olması için, ekip üyelerinin kağıt üstünde ve "resmen" ölmüş bilinmeleri mecburiyeti ortaya çıkar...

Mete Bey ekipte düşündüğü Zehra (Deniz Baysal Yurtcu), Hakkı Dayı (Tuncer Salman), Pınar (Ezgi Şenler), Hulki (Nihat Altınkaya), Uzay (Serdar Yeğin) ve Gürcan'la (Ahmet Uğur Say) tek tek görüşerek her birine, kendilerini tanıyan herkesin ve ailelerinin kendilerini "ölmüş bilmesi" gerektiğini söyler ve bunu kabullenmelerini teklif eder...