27 Kasım Teşkilat 57. yeni bölüm ne zaman? Teşkilat bu akşam yok mu, neden yok?

TRT 1'in büyük bir ilgi ile izlenen aksiyon dizisi Teşkilat pazar akşamları evlerimize konuk olmaya devam ediyor. Başarılı oyuncu kadrosu ve güçlü senaryosu ile dizi her hafta yüksek reytingler getiriyor. Bu akşam diziyi izlemek isteyen birçok izleyici TRT 1 yayın akışında Dünya Kupası maçlarını gördü. Bunun üzerine Teşkilat bu akşam yok mu, neden yok? 27 Kasım Teşkilat 57. yeni bölüm ne zaman? soruları gündeme geldi.

Deniz Baysal Yurtçu ve Murat Yıldırım'ın başrollerini paylaştığı dizi Teşkilat bu akşam TRT 1 yayın akışında yer almadı. Dizinin takipçileri durum karşısında hüsrana uğradı. Ardından Teşkilat bu akşam yok mu, neden yok? 27 Kasım Teşkilat 57. yeni bölüm ne zaman? gibi sorular yoğun bir şekilde internet üzerinden araştırılmaya başlandı.

TEŞKİLAT BU AKŞAM YOK MU, NEDEN YOK?

Teşkilat dizisi bu akşam Dünya Kupası maçları nedeniyle yayınlanmayacak. Dizi bir süre maçlar dolayısıyla yayınlarına ara verdi.

TEŞKİLAT YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Gelen bilgiler doğrultusunda Teşkilat dizisi yaklaşık 3 hafta boyunca ekrana gelmeyecek. Aralık son haftalarında dizinin seyirci ile buluşması bekleniyor.

TEŞKİLAT'IN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Ömer'in yaptığı hamle ile operasyon şekil değiştirmek zorunda kalır. Planını adım adım yürüten Hartley, amacına ulaşmak üzeredir. Mühimmatları ele geçirmekten başka çaresi olmayan Ömer ve Zehra, sahada zamana karşı tehlikeli ve soluksuz bir mücadele verir. Hartley'nin şüphesini üzerine çeken Ömer, deşifre olmanın kıyısına sürükleneceği bir sınava girmek zorunda kalır. Bu sınav sonucunda Hartley'in talebi Ömer'e hayatının şokunu yaşatır. Efkar ve Korkut'un her şeyi bitirmek için yaptıkları hamle, büyük bir savaşın fitilini ateşler. Teşkilat'ta tansiyon iyice yükselip ipler gerilirken, Zehra'nın ekibi deşifre eden kişinin peşine düşmesi büyük değişimlere yol açacaktır!