Teşkilat bu akşam var mı, yok mu? Teşkilat bugün saat kaçta?

Teşkilat bu akşam var mı, yok mu? Teşkilat bugün saat kaçta? soruları yoğun olarak araştırılıyor. Dünya Kupası maçlarının başlamasıyla beraber TRT 1'de ekrana gelen dizilerin yayımlanıp yayımlanmayacağı merak konusu oluyor. İşte Teşkilat dizisi hakkında tüm merak edilenler...


TRT 1'in büyük bir ilgi ile izlenen dizisi Teşkilat her pazar sevenlerinin karşısına çıkıyor. Deniz Baysal Yurtçu ve Murat Yıldırım'ın oyuncu kadrosunda yer aldığı dizi aksiyon dolu sahneleri ile heyecan her hafta yüksek tutuyor. Peki, Teşkilat bu akşam var mı, yok mu? Teşkilat bugün saat kaçta?

TEŞKİLAT BU AKŞAM VAR MI, YOK MU?

Teşkilat dizisi bu akşam özetsiz yeni bölümü ile ekrana gelecek.

TEŞKİLAT BUGÜN SAAT KAÇTA?

Teşkilat, Dünya Kupası maçları sebebiyle bugün saat 21:00'de TRT 1'de yayımlanacak.

TEŞKİLAT 56.BÖLÜM ÖZET

Ömer'in yaptığı hamle ile operasyon şekil değiştirmek zorunda kalır. Planını adım adım yürüten Hartley, amacına ulaşmak üzeredir. Mühimmatları ele geçirmekten başka çaresi olmayan Ömer ve Zehra, sahada zamana karşı tehlikeli ve soluksuz bir mücadele verir. Hartley'nin şüphesini üzerine çeken Ömer, deşifre olmanın kıyısına sürükleneceği bir sınava girmek zorunda kalır. Bu sınav sonucunda Hartley'in talebi Ömer'e hayatının şokunu yaşatır. Efkar ve Korkut'un her şeyi bitirmek için yaptıkları hamle, büyük bir savaşın fitilini ateşler. Teşkilat'ta tansiyon iyice yükselip ipler gerilirken, Zehra'nın ekibi deşifre eden kişinin peşine düşmesi büyük değişimlere yol açacaktır!