Teşkilat 1.yeni bölüm fragmanı heyecanlandırdı! Teşkilat dizi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Teşkilat 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Merakla beklenen Teşkilat dizisi pırıl pırıl oyuncu kadrosu ve yüreklere işleyen hikayesi ile izleyiciyeri ekrana kilitleyecek. Pazar akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek olan Teşkilat dizisinde Türkiye'deki Milli İstihbarat Teşkilatı'nın olağanüstü deneyimleri ele alınacak.


Teşkilat ilk bölümüyle 7 Mart Pazar günü TRT 1'de ekrana gelecek. Geçtiğimiz günlerde çıkan bir habere göre Teşkilat dizisinin adı Ankara olarak değiştiği iddia edilmişti. Ancak dizinin fragmanı resmi kanalında Teşkilat adı altında yayınlandı. İşte dizinin yeni bölüm fragmanı, oyuncu kadrosu, konusu ve çekildiği yer...

Başrollerinde Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal gibi isimlerin rol aldığı Teşkilat dizisi' lkesi için kendi hayatlarından vazgeçip kalabalıkların içinde görünmez olmaları gereken bir görevi kabul ederek kelimenin tam anlamıyla "yer altına" inen yedi vatan sevdalısının mücadelesini ekrana getirecek.

'Teşkilat', 7 Mart Pazar gününden itibaren her Pazar saat 20.00'de TRT1 'de!

TEŞKİLAT 1. BÖLÜM FRAGMANI


TEŞKİLAT DİZİSİNİN KONUSU:

Giderek yoğunlaşan bir şekilde yabancı istihbarat servislerinin operasyonlarına maruz kalan ülkemizde, Ankara'daki SİHA fabrikasına bir terör saldırısı düzenlenir. Saldırının yabancı istihbarat servisleri organizasyonu ile gerçekleştirildiği tespit edilir. Bu saldırıların üzerine MİT içinde çok gizli bir ekip kurulur. Bu ekip ülkesi için hayatlarından vazgeçerek saldırıların arkasındaki güçleri tespit edecek ve olağanüstü yöntemlerle ortadan kaldıracaktır.

Televizyon tarihinde ilk kez Milli İstihbarat Teşkilatı'nın olağanüstü deneyimleri bir senaryoya aktarılırken, Türkiye tarihinin gerçek olaylarına ve gerçek kahramanlarına sırtını dayayan dizide, kötü adamların kim olduğu da çok konuşulacak!

TEŞKİLAT DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın'ın üstlendiği dizinin ilk 3 bölümü Ankara'da çekildi.

TEŞKİLAT DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Teşkilat dizisinin başrollerinde Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal rol alıyor. Dizide ayrıca Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman, Ezgi Şenler, Eneshan Nalbant, Mesut Akusta ve Atılay Uluışık da rol almakta.