Temizlik Benim İşim'de kim birinci oldu? 29 Ocak Temizlik Benim İşim'de haftanın kazananı kim oldu?

Temizlik Benim İşim yine heyecan dolu bir yarışma ile bu haftaki birincisine ödül dağıtmaya devam ediyor. Fox Tv ekranlarında hafta içi her gün kendine güvenen titiz 5 yarışmacı arasından haftanın birincisi olmak adına hafta boyunca kıyasıya mücadele veriyor. Peki Temizlik Benim İşim'de kim birinci oldu? 29 Ocak tarihli haftanın kazananı kim oldu?

FOX TV ekranlarında yayınlanan Temizlik Benim İşim yarışmasının 29 Ocak Cuma günü haftanın birincisi belli oldu. Haftanın başından Cuma gününe kadar yarışmacılarla mücadele eden Kadir Ezildi, yarışmacıların verdikleri puanın üzerine kendi değerlendirme puanını da ekleyerek haftanın birincisini seçti. İnternet aramalarında sıklıkla araştırılan konuların başında yer alan 'Temizlik Benim İşim birincisi kim oldu?' sorusu bugün temizlenen son evin ardından verilen puanlarla yanıt buldu.

Temizlik Benim İşim 29 Ocak Cuma günü haftanın birincisi Kadir Ezildi’nin de puanını vermesinin ardından belli oldu. Haftanın son gününde son oylamaları yapan yarışmacılar, Medine'ye puanlarını verdikten sonra haftanın birincisi için Kadir Ezildi’nin puanlarını bekledi.

“En iyi temizliği ben yaparım” diyen 5 titiz, temizlik takıntısıyla nam salan, sosyal medyada herkesin sevgilisi olan Kadir Ezildi eşliğinde yarışıyor, bir hafta boyunca kirli ve dağınık 5 evi temizliyor. Temizlik Benim İşim'de haftanın birincisi 10 bin liralık ödülün de sahibi oluyor. Temizlik Benim İşim'de bu hafta da rekabet oldukça büyük.

TEMİZLİK BENİM İŞİM HAFTANIN BİRİNCİSİ - 29 OCAK 2021

Temizlik Benim İşim'de yine kıyasıya rekabetin yaşandığı bir hafta geride kaldı. Temizlik Benim İşim'in birincisi yarışmacıların birbirlerine verdiği puanlar ve Kadir Ezildi'nin yarışmacılara verdiği puanlarla belli oluyor. İzmir'de yapılan yarışmada bu hafta yarışmacı oyları iptal edilerek Kadir Ezildi'nin puanlarıyla birinci belli oldu.

29 Ocak Temizlik Benim İşim yarışmasında haftanın birincisi ve 10 bin liralık ödülün sahibi Tuğba Hanım oldu.

TEMİZLİK BENİM İŞİM HAFTANIN PUANLARI - 29 OCAK 2021

Talihe Hanım 15 puan alarak sonuncu oldu.

Birsen Hanım 17 puan alarak üçüncü oldu.

Nesrin Hanım 17 puan üçüncü oldu.

Medine Hanım 18 puan alarak ikinci oldu

Tuğba Hanım 19 puan ile birinci oldu

TEMİZLİK BENİM İŞİM FORMATI NEDİR?

“En iyi temizliği ben yaparım” sloganıyla ekranlara gelenTemizlik Benim İşim'de her hafta 5 yarışmacı yarışıyor. Yarışmada hiç bilmedikleri kirli bir eve giden yarışmacılar, verilen sürede evi temizlemek için kıyasıya mücadele edecek.

Bu arada yarışmacıları denetleyen Kadir ise zaman zaman onlara yardım ederken bazen de ağır bir şekilde eleştirecek. Gün sonunda da yapılan temizliğe göre yarışmacılara puan verecek. Haftanın sonunda ise en yüksek puanı alan yarışmacı 10 Bin TL'nin sahibi olacak.

TEMİZLİK BENİM İŞİM SUNUCUSU KADİR EZİLDİ KİMDİR?

19 Mart 1995 tarihinde doğan Kadir Ezildi, annesiyle birlikte yaşıyor. Haftada 3 gün dip köşe ciddi bir temizlik yapan Kadir annesini bile bezdirmiş durumda. Aslen Konyalı olan Ezildi İstanbul'da ikamet ediyor.

Obsesif Kompülsif Bozukluk teşhisi bulunan Kadir pek misafir sevmiyor. Sadece evini değil yaşadığı apartmanın temizliğini de yapan Kadir Ezildi evdeki herkesi de bıktırmış. Özellikle Kadir’in annesi onun bu takıntısından bıkmış. Kadir’in annesi işten eve geldiğinde oturamadığını ve kendi evinde tedirgin olduğunu söylüyor.