19 Şubat Temizlik Benim İşim kazananı: Dün Temizlik Benim İşim haftanın birincisi kim oldu?

Ekranların sevilen yarışma programı Temizlik Benim İşim'de bugün final heyecanı vardı. Yapılan son temizliğin ardından verilen puanlarla haftanın birincisi belli oldu. Programda yarışmacılar kıyasıya rekabet ediyor ve kendilerine verilen 4 saat içinde en iyi performansı göstermeye çalışıyorlar. Temizlik Benim İşim 19 Şubat 2021 haftanın birincisi kim oldu? Temizlik Benim İşim'de bu hafta kim kazandı? gibi soruların yanıtları tüm yarışma takipçileri tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. İşte tüm detaylar...

FOX TV'nin sevilen ve ilgiyle takip edilen yarışma programı Temizlik Benim İşim, Kadir Ezildi'nin muhteşem sunumuyla ekrana geliyor. Hafta içi her gün saat 14.00'te izleyici karşısına geçen Temizlik Benim İşim'de bugün final heyecanı yaşanıyor. Yapılan son temizliğin ardından verilecek olan puanlarla birlikte birinci olan isim açıklanacak. Kıyasıya rekabetin olduğu yarışmada kazanan isim 10 bin TL'lik ödülün sahibi olacak.

TEMİZLİK BENİM İŞİM 19 ŞUBAT KİM KAZANDI?

Temizlik Benim İşim 19 Şubat 2021 haftanın kazananı bugün yapılan son temizliğin ardından belli oldu. 10 bin TL'lik büyük ödülün sahibi Aysel oldu.

Son günün yarışmacısı Berfin'e, diğer yarışmacıların verdiği puanlar şu şekilde oldu:

Aysel Hanım: 3 puan

Seher Hanım: 4 puan

Havva Hanım: 3 puan

Selma Hanım: 2 puan

TOPLAM: 12 puan

TEMİZLİK BENİM İŞİM FORMATI NEDİR?

"En iyi temizliği ben yaparım" sloganıyla ekranlara gelen Temizlik Benim İşim'de her hafta 5 yarışmacı yarışıyor. Yarışmada hiç bilmedikleri kirli bir eve giden yarışmacılar, verilen sürede evi temizlemek için kıyasıya mücadele edecek.

Bu arada yarışmacıları denetleyen Kadir ise zaman zaman onlara yardım ederken bazen de ağır bir şekilde eleştirecek. Gün sonunda da yapılan temizliğe göre yarışmacılara puan verecek. Haftanın sonunda ise en yüksek puanı alan yarışmacı 10 Bin TL'nin sahibi olacak.

TEMİZLİK BENİM İŞİM SUNUCUSU KADİR EZİLDİ KİMDİR?

19 Mart 1995 tarihinde doğan Kadir Ezildi, annesiyle birlikte yaşıyor. Haftada 3 gün dip köşe ciddi bir temizlik yapan Kadir annesini bile bezdirmiş durumda. Aslen Konyalı olan Ezildi İstanbul'da ikamet ediyor.

Obsesif Kompülsif Bozukluk teşhisi bulunan Kadir pek misafir sevmiyor. Sadece evini değil yaşadığı apartmanın temizliğini de yapan Kadir Ezildi evdeki herkesi de bıktırmış. Özellikle Kadir'in annesi onun bu takıntısından bıkmış. Kadir'in annesi işten eve geldiğinde oturamadığını ve kendi evinde tedirgin olduğunu söylüyor.