12 Şubat Temizlik Benim İşim kazananı kim oldu? Temizlik Benim İşim haftanın birincisi belli oldu!

Fox Tv'nin büyük bir ilgiyle takip edilen yarışma programı Temizlik Benim İşim'de bugün final heyecanı yaşanıyor. Kadir Ezildi'nin muhteşem sunumuyla ekrana gelen Temizlik Benim İşim hafta içi her gün saat 14:00'te izleyicisi ile buluşuyor. Temizlik Benim İşim'de bugün son temizliği Güzin Hanım yapıyor. Programda yarışmacılar kıyasıya mücadele ediyor ve kendilerine verilen 4 saat içinde en iyi performansı göstermeye çalışıyorlar. Peki, Temizlik Benim İşim 12 Şubat 2021 haftanın birincisi kim? Temizlik Benim İşim kazananı kim oldu?

Temizlik Benim İşim'de bugün büyük gün. Final heyecanının yaşandığı bugünde son temizliği Güzin Hanım yapıyor. Yapılan son temizliğin ardından verilecek olan puanlarla haftanın birincisi belli olacak. Kıyasıya rekabetin yaşandığı programda kazanan isim 10 bin TL'lik ödülün sahibi olacak. Temizlik Benim İşim 12 Şubat 2021 haftanın birincisi kim oldu? Temizlik Benim İşim kazananı kim? gibi soruların yanıtları da yoğun bir şekilde araştırılıyor. İşte tüm merak edilenler...

TEMİZLİK BENİM İŞİM 12 ŞUBAT BİRİNCİSİ KİM?

Temizlik Benim İşim 12 Şubat 2021 haftanın birincisi Güzin Hanım oldu. Güzin Hanım 10 bin TL'nin kazananı oldu.

TEMİZLİK BENİM İŞİM SUNUCUSU KADİR EZİLDİ KİMDİR?

19 Mart 1995 tarihinde doğan Kadir Ezildi, annesiyle birlikte yaşıyor. Haftada 3 gün dip köşe ciddi bir temizlik yapan Kadir annesini bile bezdirmiş durumda. Aslen Konyalı olan Ezildi İstanbul'da ikamet ediyor.

Obsesif Kompülsif Bozukluk teşhisi bulunan Kadir pek misafir sevmiyor. Sadece evini değil yaşadığı apartmanın temizliğini de yapan Kadir Ezildi evdeki herkesi de bıktırmış. Özellikle Kadir'in annesi onun bu takıntısından bıkmış. Kadir'in annesi işten eve geldiğinde oturamadığını ve kendi evinde tedirgin olduğunu söylüyor.

TEMİZLİK BENİM İŞİM FORMATI NEDİR?

"En iyi temizliği ben yaparım" sloganıyla ekranlara gelen Temizlik Benim İşim'de her hafta 5 yarışmacı yarışıyor. Yarışmada hiç bilmedikleri kirli bir eve giden yarışmacılar, verilen sürede evi temizlemek için kıyasıya mücadele edecek.

Bu arada yarışmacıları denetleyen Kadir ise zaman zaman onlara yardım ederken bazen de ağır bir şekilde eleştirecek. Gün sonunda da yapılan temizliğe göre yarışmacılara puan verecek. Haftanın sonunda ise en yüksek puanı alan yarışmacı 10 Bin TL'nin sahibi olacak.