Tehlikeli Karım dizisi nerede çekiliyor? Tehlikeli Karım oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Tehlikeli Karım oyuncuları, konusu araştırılıyor. Tehlikeli Karım dizisi nerede çekiliyor? Show TV’nin dizileri arasına bir yenisi daha eklendi. Anne dizisindeki performansı ile hafızalara kazınan Gonca Vuslateri yeni dizisi ile ekranlara geri dönüyor. Tehlikeli Karım oyuncuları arasında Gonca Vuslateri, Seçkin Özdemir, Mustafa Üstündağ, Bige Önal, Erdem Akakçe, Ceren Soylu, Fatih Dönmez, Nilay Erdönmez, Bihter Dinçel, Hakan Atalay ve Emine Şans Umar gibi isimler bulunuyor. Dizide Gonca Vuslateri Derin karakterine, Seçkin Özdemir Alper karakterine hayat verecek. Bir yanda kontrol düşkünü karısı, diğer yanda onu geri dönülmez hatalara sürükleyen sevgilisi arasında kalır. Kocası tarafından aldatıldığını öğrenen Derin’in, kocası Alper’i geri kazanmak için ne kadar ileri gidebileceği, ikilinin değişen ilişkilerinin nelere sebep olabileceği merakla bekleniyor. Dizi her hafta Pazar akşamları saat 20.00’da ekrana gelecek. Rakipleri ile reyting sıralamasında yaşayacağı mücadelede galip gelip gelmeyeceği ise merak konusu.

Tehlikeli Karım oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Tehlikeli Karım dizisi oyuncuları arasında Gonca Vuslateri, Seçkin Özdemir, Mustafa Üstündağ, Bige Önal, Erdem Akakçe, Ceren Soylu, Fatih Dönmez, Nilay Erdönmez, Bihter Dinçel, Hakan Atalay ve Emine Şans Umar gibi isimler bulunuyor. Dizide Gonca Vuslateri Derin karakterine, Seçkin Özdemir Alper karakterine hayat verecek. Show Tv’de yayınlanan dizi her hafta Pazar akşamları ekrana gelecek. Dizi bir karı kocanın aşk ile başlayan ilişkilerinin gün geçtikçe hayatın da yüklediği telaşla değişimini ele alıyor. Tehlikeli Karım, sürükleyici hikayesiyle izleyenleri ekranlara bağlamaya hazırlanıyor. Derin (Gonca Vuslateri), kendini kocasına ve evine adamış; genç, güzel, zengin ve zeki bir kadındır. Hayatta onun için önemli olan tek şey kocası Alper’in (Seçkin Özdemir) ona duyduğu aşktır. Alper ise İstanbul’un orta halli mahallelerinden birinde annesi ve ablası tarafından büyütülmüş, yakışıklı bir genç adamdır. Hayatı boyunca kadınlardan destek almaya alıştığı için kendi ayakları üzerinde durmakta zorlanır. Bir yanda kontrol düşkünü karısı, diğer yanda onu geri dönülmez hatalara sürükleyen sevgilisi arasında kalır. Kocası tarafından aldatıldığını öğrenen Derin’in, kocası Alper’i geri kazanmak için ne kadar ileri gidebileceği, ikilinin değişen ilişkilerinin nelere sebep olabileceği merakla bekleniyor.

TEHLİKELİ KARIM NEREDE ÇEKİLİYOR?

Tehlikeli Karım dizisinin İstanbul’da çekimleri yapılıyor. Detaylı bilgiler öğrenildikçe haberimiz içerisine eklenecektir.

TEHLİKELİ KARIM OYUNCULARI

GONCA VUSLATERİ (DERİN GÜNDAY BOZTEPE)

02.09.1986 tarihinde dünyaya gelmiştir. 1.65 boyundaki oyuncu siyah saçlı ve ela gözlüdür.

Show TV'nin yeni dizisi Tehlikeli Karım'da Derin karakterini canlandırmaktadır.

2 Eylül 1986'da Bursa'da doğdu. Babası astsubay olduğu için görevi nedeniyle ailesiyle birlikte 8 yıl boyunca Adana'da lojmanda yaşadı. Babası 1994'te emekli olunca ailesi ile birlikte Bursa'ya geri dönüp burada yaşamaya devam etti. 1998'da annesi ve babası boşandı. Bunun üzerine annesi ve ablası ile birlikte İstanbul'da yaşamaya başladı.

İlkokul 2. sınıftan beri oyunculuk eğitimi alan Gonca Vuslateri, liseden mezun olduktan sonra 2003 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümüne gitmiş ve bitirmiştir. "Dot" tiyatrosunda da çalışan Gonca Vuslateri'nin oyunculuğa ilk adım attığı proje Ruhsar dizisi olmuştur.

Diziler

Ruhsar (1997)

Eyvah Kızım Büyüdü (2000, Kanal D)

Aliye (2004, atv)

Büyük Buluşma (2004, Samanyolu TV) - Filiz

Kız Babası (2006)

Canım Ailem (2009, atv) Nurcan

Küçük Sırlar (2010-2011, Star TV) - Ceyla

Yerden Yüksek (2011, TRT 1) - Kumru

İbreti Ailem (2012, Star TV) - Yıldız

Yalan Dünya (2012-2014, Kanal D) - Eylem ve Vasfiye

Gönül İşleri (2015, Star TV) - Kader

Anne (2016, Star TV) - Şule

Sinema

Bornova Bornova - Hande (2009)

Kaybedenler Kulübü

Bizans Oyunları - 5. Klitorya IV (2016)

Tiyatro

Martı - Anton Çehov - Pürtelaş Tiyatro - 2017

Kabin - Kemal Hamamcıoğlu - Craft Tiyatro - 2013

Punk Rock - Simon Stephens - Tiyatro Dot - 2010

SEÇKİN ÖZDEMİR (ALPER BOZTEPE)

1981 yılında İstanbul’da doğan Seçkin Özdemir, Kocaeli İktisat Fakültesinden mezun olduktan sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünde oyunculuk eğitimini tamamladı. 2011 yılında ‘Leo’ karakterini canlandırdığı ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisi ile tanınan Özdemir, 2011-2012 yılları arasında Özge Özpirinçci’ ile başrollerini  paylaştığı ‘Al Yazmalım’ dizisinde rol aldı. Daha Sonra Bir Aşk Hikayesi, Günahkar, Racon Ailem İçin, Acı Aşk adlı dizilerinde rol alan Oyuncu, 2016 yılında Kiralık Aşk dizisinde ‘Pamir’ ve 2017 yılında Ateşböceği dizisinde ‘Barış’ karakterini canlandırmıştır. 2017 yılında da ‘ Bir Nefes Yeter’ filmi ilk sinema filmi deneyimini yaşamıştır.

Seçkin Özdemir'in Oynadığı Diziler

Acı Aşk/Bulut/2015

Yaban Gülü/Burak/2008

Al Yazmalım/İlyas/2011

Muhteşem Yüzyıl/Leo/2011

Bir Aşk Hikayesi/Korkut Ali/2013

Günahkar/Ali Yusuf/2014

Racon/Adnan/2015

Kiralık Aşk/Pamir/2015

Ateş Böceği/Barış/2017

Seçkin Özdemir'in Oynadığı Filmler

Bir Nefes Yeter/Yaman/2017

?

MUSTAFA ÜSTÜNDAĞ (FIRAT ENGİN)

1977 yılında Mersin’de dünyaya gelen Mustafa Üstündağ, Müjdat Gezen Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nde eğitimini tamamlamıştır. ‘’İlk kez Yılan Hikayesi’’ dizisiyle kamera karşısına geçtikten sonra 2000-2007 yılları arasında ‘’Dikkat Bebek Var’’, ‘’Yıldızların Altında’’, ‘’Yarım Elma’’, ‘’Bedel’’, ‘’Hayat Bilgisi’’, ‘’Uy Başuma Gelenler’’, ‘’Aşka Sürgün’’ ve ‘’Yersiz Yurtsuz’’ dizilerinde rol almıştır. ‘’Kurtlar Vadisi Pusu’’ dizisinde canlandırdığı ‘’Muro’’ karakteriyle herkesin dikkatini üstüne toplayan Mustafa Üstündağ, daha sonrasında, ‘’Çılgın Kanal’’, ‘’Cümbür Cemaat Aile’’, ‘’Gün Akşam Oldu’’, ‘’İzmir Çetesi’’, ‘’Merhamet’’, ‘’Aşkın Kanunu’’, ‘’Muhteşem Yüzyıl Kösem’’, ‘’Bana Sevmeyi Anlat’’, ‘’Bu Sayılmaz’’ projelerinde kariyerindeki basamakları başarılı bir şekilde tırmanmaya devam etmiş ve son olarak da ‘’Çukur’’ dizisinde konuk oyuncu olarak yer almıştır. Bunların dışında birçok tiyatro oyununda ve sinema filminde yer alan Üstündağ’ın başlıca sinema filmleri şunlardır; ‘’Neredesin Firuze’’,  ‘’Emret Komutanım: Şah Mat’’, ‘Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine’’, ‘’Abimm’’, ‘’Deli Dumrul Kurtlar Kuşlar Aleminde’’, ‘’Kutsal Damacana 2: İt Men’’, ‘’Vay Arkadaş’’, ‘’Gulyabani’’ ve ‘’Şeytan Tüyü’’.

Mustafa Üstündağ’ın Oynadığı Diziler

Çukur / Kahraman / 2017

Muhteşem Yüzyıl: Kösem / Kara Davut Paşa / 2015

Merhamet / Sermet Karayel / 2013

Kurtlar Vadisi Pusu / Muro / 2007-2009

Emret Komutanım / Sado / 2005-2006

Mustafa Üstündağ’ın Oynadığı Filmler

Şeytan Tüyü / Metin / 2015

Kutsal Damacana 2: İt Men / Kurt Adam / 2009

Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine / Muro / 2008

Zincirbozan / Talat / 2007

Zeynep’in Sekiz Günü / Ali / 2007

BİGE ÖNAL (SEDA ÇELİK)

Bige Önal, 1 Şubat 1990 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Galatasaraylı eski futbolcu Erhan Önal'ın kızıdır. Annesi de eski manken Mine Baysan'dır. 9 yaşında iken anne babası boşanmıştır. Özel St Benoit lisesini bitirdikten sonra İstanbul Bilgi Üniversitesinden mezun oldu.

28 Temmuz 2010 tarihindeTRT 1'de oynamaya başlayan "Elde Var Hayat" adlı dizide Bige Önal Yeliz karakterini canlandırırken dizinin başrollerinde Emre Altuğ ve Rojda Demireroynarken diğer rollerde iseAhmet Kural, Yeşim Ceren Bozoğlu, Kerem Kupacı, Hande Subaşıgibi oyuncular oynamıştır.

2014 yılında başrolündeAyça Bingöl, Mete Horozoğlu, İlker Kızmaz ve Ekin Koç'un oynadığı "Benim Adım Gültepe" adlı dizide Nazlı karakterini canlandırdı.

2015 yılında Yapımcılığını Acun Medya'nın üstlendiği, senaristliğini de Pınar Bulut Deren'in üstlendiği "Maral:En Güzel Hikayem" adlı dizide Hazal Kaya(Maral), Aras Bulut İynemli (Sarp), Ceyda Düvenci (Deniz), Fırat Altunmeşe(Oytun) rol alırken Bige Önal da Alara karakterini canlandırmıştır.

ERDEM AKAKÇE (YAMAN ÇALIŞKAN)

CEREN SOYLU (FERDA AYDIN)

NİLAY ERDÖNMEZ (İPEK YILDIRIM)

BİHTER DİNÇEL (HANDE BOZTEPE)

FATİH DÖNMEZ (KIVANÇ YILMAZ)

HAKAN ATALAY (ŞAHİN EGE)

BURAK AKYOL (KADİR ŞEKERCİ)

17 Mayıs 1990 Tarihinde İstanbul’da doğdu.

Performans Sanatçısı/Oyuncu

2012 yılında Istanbul Bilgi Universitesi, Sahne ve Gösteri Sanatları Bölümü Performans Sanatları Ana Bilim Dalından mezun oldu. Ardından Istanbul Bilgi Universitesi Kültür Yönetimi bölümünde yüksek lisans eğitimi almaya başladı.

2007-2011 yılları arasında Eva Blazikova ile Duncan Tekniği, Bruno Isakoviç ile Beden Odaklı Atölyeler, Zişan Uğurlu ile Drama Oyunculuğu ve Viewpoint Tekniği, Dilek Dervişoğlu ile Champs; Modern Dans ve Çağdaş Dans, Şükran Moral ile Sokak Performansı, Berrak Yedek ile Beden Kullanımı ve Obje İlişkisi üzerine atölyelere katıldı.

Zişan Uğurlu yönetmeliğinde Su Terapisi ve Black Market, Şükran Moral ile Sokak Performansı, Prospero Dans Topluluğu ile Mesele, Actors Without Borders Istanbul ile Kebap, Pangar Tiyatro ile Macbeth ve Tomeo Verges ile Turkish Chicken adlı performans ve tiyatro projelerinde oynadı. 2012 yılında Tiyatrofobi grubuna dâhil oldu ve Aile Mezarlığı oyununda sahne aldı.

Okyanus Koleji, Şişli Terakki Lisesi, Enka Okulları ve İTÜ Geliştirme Vakfı Natuk Birkan İlköğretim Okulu adlı kurumlarda Modern Dans, Bale ve Hiphop alanlarında eğitim verdi ve çeşitli gösterilerde koreograf olarak görev yaptı.

2013 yılında Her Şey Yolunda Merkez adlı dizide ve 2015 yılında Bir Şey Değilim adlı uzun metraj bir sinema filminde rol aldı.

TEHLİKELİ KARIM KONUSU

Aldatılan bir kadın için üç seçenek vardır; ayrılmak, affetmiş görünüp mücadele etmek ve görmezden gelmek. Derin bunların hiçbirini yapmadı!

Evli bir çiftin aşkla başlayan fakat gün geçtikçe hayatın yüklediği telaşla değiştiği ilişkilerini anlatıyor. Bu değişimin ardından bir kadının, bir erkeğin ve etraflarındaki insanların şaşırtıcı bir biçimde nelere sebep olabileceğini ele alıyor.

Gonca Vuslateri ve Seçkin Özdemir, Derin ve Alper karakterlerine hayat veriyor. Dizi bir karı kocanın aşk ile başlayan ilişkilerinin gün geçtikçe hayatın da yüklediği telaşla değişimini ele alıyor. Tehlikeli Karım, sürükleyici hikayesiyle izleyenleri ekranlara bağlamaya hazırlanıyor. 

Derin (Gonca Vuslateri), kendini kocasına ve evine adamış; genç, güzel, zengin ve zeki bir kadındır. Hayatta onun için önemli olan tek şey kocası Alper’in (Seçkin Özdemir) ona duyduğu aşktır. Alper ise İstanbul’un orta halli mahallelerinden birinde annesi ve ablası tarafından büyütülmüş, yakışıklı bir genç adamdır. Hayatı boyunca kadınlardan destek almaya alıştığı için kendi ayakları üzerinde durmakta zorlanır. Bir yanda kontrol düşkünü karısı, diğer yanda onu geri dönülmez hatalara sürükleyen sevgilisi arasında kalır. Kocası tarafından aldatıldığını öğrenen Derin’in, kocası Alper’i geri kazanmak için ne kadar ileri gidebileceği, ikilinin değişen ilişkilerinin nelere sebep olabileceği merakla bekleniyor.