Tavuklu kağıt kebabı nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta'da yapılan yemekler ilgiyle ve yakından takip ediliyor. Kıyasıya rekabetin yaşandığı programda puanları kayınvalideler veriyor.

 Haftanın en yüksek puanını alan kişi hem birinci oluyor hem de altın bileziğin sahibi oluyor. Tavuklu kağıt kebabı yapımı haberimizde.

TAVUKLU KAĞIT KEBABI NASIL YAPILIR?

Salçalar, zeytinyağı, soya sos, iri dövülmüş ceviz, tuz, karabiber ve kekiği bir kasede karıştırın.

Hazırladığınız sosu tavuklara ilave edin ve iyice karıştırın.

Kabak ve patlıcanı iri küp, patatesi daha küçük küpler olacak şekilde kesin, sarımsakların üzerine vurun, arpacık soğanları soyun ve tavuklarınızın olduğu kaseye ilave edin.

Bütün sebzeleri ve tavukları iyice harmanlayın.

Hazırladığınız karışımı 4 eşit parçaya bölün ve yağlı kağıtlara paylaştırın.

Üzerini kapatacak şekilde kenarlarından kıvırarak şeker paketi gibi hazırlayın.

190 derecede önceden ısıtılmış fırında 30 dakika pişirin.