Şarkılar Bizi Söyler'in Yılbaşı Özel konuğu Tanyeli kimdir, gerçek adı ne? Tanyeli kaç yaşında, nereli?

Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Tanyeli hakkında araştırmalar hız kazandı. Kanal D'de ekrana gelen program yılbaşı özel bölümüyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Birbirinden ünlü konukların yer aldığı bölümde Tanyeli sevilen parçaları seslendirecek. Tanyeli kimdir, gerçek adı ne? Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Tanyeli kaç yaşında, nereli?

Yılbaşı akşamı TV'de birbirinden farklı içerikler izleyici ile buluşacak. Kanal D'de yayımlanan program Şarkılar Bizi Söyler'e Tanyeli konuk olacak. Seyircilere keyif dolu bir gece yaşatacak olan programda en güzel şarkılar seslendirilecek. Şarkılar Bizi Söyler'in Yılbaşı Özel konuğu Tanyeli kimdir, gerçek adı ne? Tanyeli kaç yaşında, nereli?

TANYELİ KİMDİR?

Tanyeli gerçek adı Öznur Kral'dır. Tanyeli, İzmir'li ve 51 yaşındadır. Anne ve babası teyze çocukları olan Tanyeli'nin ailesi henüz o iki yaşında iken dağılmış ve çocukluk yıllarını Çocuk Esirgeme Kurumu'nda geçirmek zorunda kalmıştır. İlk evliliğini 14 yaşında yapan Tanyeli, 15 yaşında iken Taylan ismini verdiği oğlu dünyaya gelmiştir.

İlk eşinden ayrılan Tanyeli, ikinci evliliğinden sonra 1996 yılından itibaren Avustralya'da yaşamaya başlamıştır. Ünlü Oryantal Tanyeli, 2014 yılında Bursalı işadamı İlker Sünnili'yle nikâh masasına oturmuştu. Bodrum'da aile arasında küçük bir törenle evlenen Tanyeli ve eşi Avustralya'da düğün yaptı.

Tanyeli'nin, Dans Et Benimle, Turkish Belly Dances ve Dansın Kraliçeleri isimli albümleri bulunmaktadır.