SWAT Kuşatma Altında konusu ve oyuncuları: S.W.A.T: Kuşatma Altında TV'de ilk kez yayınlanıyor!

Başrollerini Sam Jaeger, Michael Jai White ve Adrianne Palicki'nin paylaştığı S.W.A.T: Kuşatma Altında filmi TV'de ilk kez izleyici karşısına çıkıyor. Senaryosunu Jonas Barnes ve Keith Domingue'in kaleme aldığı film özel ekibin teröristlerle olan mücadelesini anlatıyor. Peki, SWAT Kuşatma Altında konusu nedir, oyuncuları kimler?

Televizyonda ilk kez yayınlanan SWAT Kuşatma Altında filmi oyuncuları ve konusu ile ekran karşısındaki izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Oyuncu kadrosunda Travis Salonu olarak Sam Jaeger, Adrianne Palicki, Michael Jai White, Matthew Marsden ve Kyra Zagorsky gibi isimlerin yer aldığı 2017 yapımlı filmin yönetmen koltuğunda Tony Giglio oturuyor.

S.W.A.T: KUŞATMA ALTINDA KONUSU

Narkotik, kartel üyelerini yakalamak ve bir uyuşturucu kartelinin deniz kıyısındaki deposuna saldırmak için Seattle SWAT'tan yardım ister. Bir çatışma başlar ve bittiğinde birkaç Narkotik ajanı ve bir SWAT ekibi üyesi ölür.

Şüpheli uyuşturucu sevkiyatının bulunduğu konteyner bulunup açıldığında ekip, içeride zincirlenmiş bir adam görünce şaşırır. SWAT timi, yüksek profilli ve gizemli bir mahkûmu gözaltına aldığında onu kaçırmak isteyen uluslararası güçler, timin yerleşkesine amansız saldırılar düzenler.

S.W.A.T: KUŞATMA ALTINDA OYUNCULARI

Adrianne Palicki

Michael Jai White

Sam Jaeger

Kyra Zagorsky

Cynthia Mendez

Ty Olsson

Olivia Cheng

Monique Ganderton

Matthew Marsden

Pascale Hutton