12 Haziran Survivor'da 3. eleme adayı kim seçildi? Dün akşam Survivor'da eleme adayı kim oldu?

Survivor eleme adayı yoğun olarak araştırılan konuların başında yer alıyor. Dün akşam dokunulmazlık oyununun oynandığı yarışma programında kazanan isim bir hafta daha adada kalma hakkı kazanacak. Peki, Dün akşam Survivor'da eleme adayı kim oldu? 12 Haziran Survivor'da 3. eleme adayı kim seçildi?

Survivor eleme adayı gündemde yer alan konulardan oldu. Ekrana geldiği günler heyecanlı anların yaşandığı program TV 8'de izleyenlerin karşısına çıkıyor. Bu haftada büyük mücadelenin sürdüğü programda Survivor'da eleme adayı belli oldu. Dokunulmazlık oyununun oynandığı cumartesi akşamı bir isim ada da kalmayı başardı. Peki, Dün akşam Survivor'da eleme adayı kim oldu? 12 Haziran Survivor'da 3. eleme adayı kim seçildi?

SURVİVOR'DA ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da bireysel dokunulmazlığı kazanan isim haftanın 3. eleme adayının potaya gönderdi. Bu sebeple 3.eleme adayı Ayşe oldu. Haftanın eleme adayları Batuhan, Aleyna ve Ayşe olarak seçilmiş oldu.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Dün akşam oynanan bireysel dokunulmazlık ödülünün sahibi belli oldu. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı yarışmada Berkay ve Poyraz arasında yaşandı. Berkay, Poyraz'ı 5-2'lik skorla malup etti.