27 Nisan 2021 Survivor'da adaya veda eden isim kim? Survivor'da dün akşam kim elendi? İşte SMS sıralaması...

Survivor'da dün akşam adaya bir isim daha veda etti. Tv 8 ekranlarında yayınlanan yarışma programında heyecanlı anlar yaşanıyor. Yarışmacı İsmail Balaban'ın nişanlısı hakkında aldığı kötü haber geceye damga vurdu. İletişim oyununun kazananı ise büyük bir farkla ünlüler oldu. Peki, Survivor'da dün akşam kim elendi? 27 Nisan Survivor'da adaya veda eden isim kim?

Survivor'da dün akşam elenen isim açıklandı. Heyecanlı anların yaşandığı programda büyük mücadele sürüyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların yer aldığı yapım Tv 8 ekranlarında izleyici ile buluşuyor. İsmail Balaban'ın annesinden nişanlısı hakkından aldığı haber herkesi etkiledi. Survivor'da dün akşam kim elendi? 27 Nisan Survivor'da adaya veda eden isim kim? İşte SMS sıralaması...

SURVİVOR'DA DÜN AKŞAM KİM ELENDİ?

Eleme adayları ünlülerden İlayda Şeker, gönüllülerden Aleyna Çalışkan oldu. İlk dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler de ilk aday Aleyna Çalışkan oldu. Ünlüler ise ikinci oyunu kaybetti ve aday olarak İlayda'yı çıkardı.

Gönüllüler takımından SMS birincisi Poyraz oldu. Ünlüler takımında da birinci İsmail seçildi. Poyraz üçüncü eleme adayı olarak Steven'ı açıkladı. Balaban da potaya dördüncü aday olarak Sergen'i gönderdi.

Adaya veda edecek ismi belirlemek için toplanan ada konseyinde SMS birincileri de 2 aday çıkardı. Ardından bir kişi Survivor'a veda ediyor. 27 Nisan Salı günü Survivor'dan elenen isim ise ünlüler takımından İlayda oldu.

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Haftanın heyecanla beklenen iletişim yarışı yapıldı ve kazanan da netleşti. Oyunun ödülü ise gönüllüler takımı için biri aile üyesi ve biri de arkadaş olmak üzere iki kişi ile mesajlaşma fırsatı oldu. Ünlülerin ödülü de aileden bir kişi ile konuşmaydı. Ayrıca kazana takım 1 senelik terabayt depolama alanı kazanıyor.

27 Nisan iletişim oyununu kazanan ise 10-3 skorla ünlüler takımı oldu. Ödülü getiren sayıyı ise Batuhan attı.