2022 Survivor All Star ilk ödülü nedir? Survivor ödül oyununu kim kazandı?

Temponun hiç düşmediği Survivor All-Star'da bu akşam ilk ödül oyunu oynanacak. Takımların kıyasıya mücadele ettiği oyunda kazananın kim olduğu merak ediliyor. İzleyiciler ''Survivor ödül oyununu kim kazandı? 2022 Survivor All Star ilk ödülü nedir?'' sorularının yanıtını araştırıyor. İşte merak edilenler...

Tv8 ekranlarında geçtiğimiz cumartesi günü başlayan Survivor'da bu akşam ödül oyunu oynanacak. 5. bölüm ile ekrana gelecek Survivor'da ödül oyununu hangi takımın kazanacağı ve ne kazanacağı merak konusu oldu. Peki, Survivor ödül oyununu kim kazandı? 2022 Survivor All Star ilk ödülü nedir?

SURVIVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor ödül oyununu hangi takımın kazandığı bu akşam ekrana gelecek bölümde belli olacak.

SURVIVOR İLK ÖDÜL NEDİR?

Survivor 2022'de bu yılın ilk ödül oyunu bu akşam oynandı. Oldukça harika bir ödül için mücadele eden iki takım yarışmacıları da parkurda zorlu anlar yaşandı. Kazanan gönüllüler takımı harika ödülle buluştu. Survivor'da bu akşamın ödülü çizi kraker oldu.

DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor All Star'da 'da ilk üç gün oynanan dokunulmazlık oyunlarından ikisini Gönüllüler takımı kazandı. Ünlüler takımından Birsen "Sürgün Kampı"na gönderilen ilk isim oldu. İkinci gün ise Sercan takım arkadaşları tarafından Sürgün Kampı'na gönderildi.

Üçüncü günkü dokunulmazlık oyununu kazanan Ünlüler oldu. Gönüllüler, Ada Konseyi'nde Sürgün Kampı'na gönderilecek isim için oy kullandı. 7 takım arkadaşının oyunu alan Gizem Kerimoğlu Sürgün Kampı'na gönderilen üçüncü isim oldu.

Survivor 2022 All Star'da ödül oyununu kazanan takım bu akşam oynanan mücadele sonunda belli oldu. Ünlüler ve gönüllüler takımı bu akşam oldukça zorlu bir parkurda muhteşem bir ödül için mücadele etti. Oldukça aç olan iki takım yarışmacıları da ödülü kazanabilmek için tüm enerjileriyle savaştı. Son ana kadar süren mücadele sonunda ödülü kazanan ve yemeklerini afiyetle yiyecek olan takım belli oldu. Survivor'da bu yılın ilk ödül oyununu kazanan takım gönüllüler takımı oldu.