1 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor market oyunu kim kazandı, ödül neydi?

Survivor 2021 yarışma programı TV8 ekranlarında kaldığı yerden devam ediyor. Kıyasıya mücadelenin verildiği Survivor 2021 yarışmasındaki ödül oyununda kazanan takım belli oldu. Peki 1 Mayıs Survivor market oyunu kim kazandı, ödül neydi?

Survivor 2021'de Ünlüler ile Gönüllüler ödül oyunu için karşı karşıya geldi. Heyecanın kaldığı yerden devam ettiği TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor 2021 yarışmasında haftanın kazanan takımı belli oldu. Yarışmayı takip eden izleyicilerin gündeminde yer alan "Survivor 2021'de ödül oyununu kim kazandı?" sorusunun yanıtı haberimizde.

Survivor'da market oyununu kazanan takım belli oldu. Survivor 2021'de bu akşam Ünlüler ile Gönüllüler market oyununda karşılaştı. 1 Mayıs Cumartesi akşamı Survivor Türkiye'de haftalık erzak paketini kazanmak isteyen iki takım da market oyununda mücadele etti.

Büyük ilgiyle takip edilen Survivor 2021'de bu akşam market oyunu heyecanı yaşandı. Survivor'ın 1 Mayıs Cumartesi akşamı ekrana gelen 81. bölümünde haftalık erzak paketi için Ünlüler ile Gönüllüler karşı karşıya geldi.

Denizde oynanan market oyununda dev puzzle'ı çözmeye çalışan yarışmacıların mücadelesi nefes kesti. Günün sonunda Survivor'da market oyununu kazanan belli oldu.

MARKET OYUNU ÖDÜLÜ NEYDİ?

Survivor'da bu akşam market oyununu kazanan takım, içinde patates, domates, soğan, bezelye olan erzak paketini almaya hak kazanacak.

SURVİVOR'DA MARKET OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2021'de market oyunu yine takım olarak oynandı. Market oyununda çözülecek dev puzzle'ın örneği geçen Anlat Bakalım oyununda takımlara verilen hediyeden çıkmıştı. Survivor 2021'de market oyunu için üçer yarışmacı parkura çıktı. Bir kişi benchten iki arkadaşına puzzle'ı yapmaları için yönlendirme yapıyordu.

Anlatıcı olan bu kişi aynı zamanda atıcı idi. Puzzle bittikten sonra atıcı yüzerek atış alanına gidiyor ve minyatür kaleye iki halka atışı yapmaya çalışıyordu. Oyuna iyi başlayan Ünlüler takımı, 5-1 öne geçti.

Gönüllüler takımı, sonraki üç karşılaşmadan sayı alarak skoru 5-4 yaptı. Sonrasında Ünlüler takımı iki karşılaşmayı almayı başardı. Böylece Survivor'da bu akşam market oyununu Ünlüler takımı 7-4 skorla kazandı.