Survivor 2021 finali İstanbul'un neresinde yapılıyor? TV8 2021 Survivor canlı yayına nasıl katılabilirim?

Survivor 2021 yarışması Tv8 ekranlarında kaldığı yerden devam ediyor. Survivor'da kırmızı ve mavi takım yarışmacıları arasında dün düzenlenen yarışmanın ardından yarı finale ismini yazdıranlar belli oldu. Heyecanla beklenen Survivor İstanbul finali nerede yapılıyor? 2021 Survivor'da kim elendi, finalistler belli oldu mu? soruların yanıtları ve yeni gelişmeler haberimizde.

TV8 ekranlarında büyük ilgiyle izlenen Survivor 2021 yarışmasında finale çık az bir zaman kaldı. Yarı finale ismini yazdıran yarışmacılar arasında kıyasıya mücadele devam ederken Survivor yarışmasının finali nerede yapılacağı ve finalistlerin kimler olacağı merak konusu oldu. İşte konu ile ilgili merak edilenler ve yeni gelişmeler...

TV8 SURVİVOR 2021 FİNALİ CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYINIZ

Peş peşe elemelerin gerçekleşmesiyle birlikte Survivor 2021 final günü ile ilgili detaylar merak konusu oldu. Yarı finalde koltuğunu garantileyenler Ayşe, Aleyna ve Poyraz zorlu parkurda adeta canını dişine taktı.

Finale çıkan Ayşe ve Aleyna arasında on sayıyı yapan yarışmacının yarı finali kazanacağı açıklandı. Atışlarda Aleyna'ya üstün gelen Ayşe skoru 9'a getirirken Aleyna ise çok sayıda sayı kaybetti. Üst üste sayı kaybeden Aleyna oyunu rakibi Ayşe'ye kaptırdı. Final anında Ayşe 9 sayı üstünlüğü ile yarı final oyununu kazanan isim oldu. Böylece Survivor'da yarı finale kalan yarışmacılar İsmail ve Ayşe oldu.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor Türkiye 2021'de İstanbul finalinin heyecanı yaşanırken Aleyna ile Poyraz'dan biri yarışmaya veda etmek zorunda kaldı. İşte rakibinden daha az SMS alarak final hayallerine veda eden o isim...

Survivor 2021'de yarı finalde ilk elenen isim belli oldu. Müthiş bir sezonu geride bırakan ve yarı finale kalan dört yarışmacı, bu akşam canlı yayında sevdikleriyle buluştu. Son olarak Dominik'te Aleyna ile Poyraz için yapılan oylamanın sonucu Survivor 2021 yarı finalinde açıklandı ve sezona dördüncü olarak veda eden isim belli oldu.

TV8'in büyük ilgiyle takip edilen ve her bölümü heyecanla izlenen Survivor 2021'de bu akşam yarı final heyecanı yaşanıyor. Survivor Türkiye'de altı aylık yoğun mücadele sonrasında İstanbul finaline kalmayı başaran Aleyna Kalaycıoğlu, İsmail Balaban, Ayşe Yüksel ve Yiğit Poyraz oldu. Bu yarışmacılardan büyük finale ilk veda eden isim, Dominik'te son oylama sonucunda belli oldu.

Survivor 2021'de İsmail Balaban, performans oyunu finalini kazanarak adını yarı finale ilk yazdıran isimdi. Kalan üç isim arasında Dominik'te bir final oyunu oynandı. Üç yarışmacı arasındaki final oyununda kazanan Ayşe oldu. Aleyna ve Poyraz arasında son ada konseyinde halk oylaması yapıldı.

Survivor Türkiye'nin 24 Haziran Perşembe günü ekrana gelen yarı final canlı yayınında bu oylama sonucu açıklandı. Acun Ilıcalı, iki yarışmacı için kullanılan oyların çok yüksek oranda olduğunu, aralarındaki farkın çok az olduğunu ve Survivor tarihinde bu kadar bir oy farkı olmadığını açıkladı.

Survivor 2021'de sezona dördüncü olarak veda eden Aleyna Kalaycıoğlu oldu.

Son üçe kalan İsmail Balaban, Ayşe ve Poyraz için canlı yayında bir kez daha seyirci oylaması yapıldı. Bu oylamanın sonucunda ilk finalist olarak İsmail Balaban açıklandı. Survivor 2021'de ikinci finalist ise Poyraz oldu. Böylece, Ayşe Yüksel, Survivor 2021'e üçüncü olarak veda etti.

SURVİVOR'DA FİNAL NE ZAMAN?

Survivor'da perşembe akşamı yapılan yarı finalin ardından final heyecanı cuma akşamı yaşanacak.

Cuma akşamı en fazla oya sahip olan yarışmacı Survivor 2021 şampiyonu unvanını alarak kupayı kaldıracak.

2021 SURVİVOR FİNALİSTLERİ KİM OLDU?

2021 Survivor Türkiye'de altı aylık yoğun mücadele sonrasında İstanbul finaline kalmayı başaran İsmail Balaban ve Yiğit Poyraz oldu.

SURVİVOR İSTANBUL FİNALİ NEREDE YAPILIYOR?

Survivor'da yarı final İstanbul'da yapılıyor. Geçen yıl Survivor yarı finali Galataport'ta gerçekleşmişti. Galataport İstanbul İstanbul Karaköy Vapur İskelesi ile Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Fındıklı Kampüsü'ne ait bina arasındaki sahil şeridinde yer alan bir destinasyon projesidir.