Survivor Birleşme Partisi 2021 saat kaçta yayınlanacak? Survivor Birleşme Partisi canlı izle!

Survivor Birleşme Partisi'nden fragman yayınlandı. Tv 8'de ekrana gelen Survivor yarışmasında rekabet ve heyecan dolu anlar hız kesmeden devam ediyor. Birleşme partisine katılacak isimler arasında dünyaca ünlü şarkıcı Jason Derulo'nun yanı sıra geçen senenin şampiyonu Cemal Can Canseven'de sahne alacak. Survivor Birleşme Partisi ne zaman yayınlanacak, bugün mü? Survivor 2021 Birleşme Partisi izleme linki...

Survivor Birleşme Partisi'ne ilgi yoğun olarak devam ediyor. Ünlüler ve gönüllülerin büyük mücadele verdiği yarışma Dominik'ten Tv 8 ekranına yansıyor. Survivor 57. bölüm fragmanında yayınlandı. Partide dünya ünlü şarkıcı Jason Derulo fırtınalar estirecek. Peki, Survivor Birleşme Partisi ne zaman yayınlanacak, bugün mü? Survivor 2021 Birleşme Partisi izleme linki ve tüm detaylar haberimizde.

SURVİVOR BİRLEŞME PARTİSİ NE ZAMAN OLACAK, SAAT KAÇTA?

Survivor Birleşme Partisi bu akşam saat 20:00'de Tv 8 ekranında yayınlanacak.

SURVİVOR BİRLEŞME PARTİSİ CANLI İZLEME LİNKİ

Aleyna'nın Batuhan'la gerçekleştirdiği konuşma ünlüler ve gönüllüler takımı arasında "kulisler başlamış" yorumlarına neden olacak.

Poyraz'ın zeybek oynayacağı, Reşat'ın horon tepeceği yarışmada sürpriz görüntüler de olacak.

Aleyna'nın şarkı performansı ise yarışmacı arkadaşlarından tam not alırken, ünlü şarkıcı Jason Derulo'nun tuvalet sorusu ise yarışmacılar arasında kahkahaya neden olacak.


Öte yandan yarışmacıları bu aşamaya kadar geldikleri için tebrik eden Derulo, muhteşem performansı ile kendisini izleyenleri eğlendirecek.

Acun Ilıcalı, Survivor birleşme partisine konuk olacak isimleri ise şu şekilde duyurmuştu: "Swalla ve Savage Love şarkılarının arkasındaki büyük isim, dünyaca ünlü şarkıcı Jason Derulo, Survivor birleşme partisinde sahne alacak ve en sevilen şarkılarını seslendirecek."

Jason Derulo kimdir, nereli? Survivor Birleşme Partisi konuğu Jason Derulo şarkıları neler?