Survivor 2021 Berkay Yuvakuran nereli, kardeşi ve babası kim? Survivor Berkay kimdir, kaç yaşında?

Survivor 2021 yarışmasında yarışmacılar arasında yer alan Berkay Yuvakuran'nın hayatı merak konusu oldu. Yarışmada ilk olarak gönüllüler takımında oynayan ve daha sonra ünlüler takımında yarışan Survivor 2021 Berkay Yuvakuran başarısı ile dikkat çekiyor. Peki Survivor Berkay kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, kardeşi ve babası kim?

Berkay Yuvakuran, Survivor 2021 yarışmasında dikkat çeken yarışmacılar arasında yer alıyor. Yarışmaya daha sonradan dahil olan Berkay Yuvakuran'ın hayat hikayesi merak konusu oldu. Tv8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor 2021'de oynayan Berkay Yuvakuran kimdir, kaç yaşında, nereli?

SURVIVOR BERKAY KİMDİR?

Berkay Yuvakuran, 2 Kasım 1997 tarihinde İstanbul, Şişli'de dünyaya gelmiştir. Aslen Bursalı'dır.

Nişantaşı Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun olmuştur. 23 yaşındaki yarışmacı, mesleğinin de futbolculuk olduğunu belirtiyor. İlgilendiği bir diğer Spor dalının da basketbol olduğunu ifade eden Berkay Yuvakuran, bekardır.

Türk futbol tarihinin en önemli isimlerinden birisi olan, bir dönem Fenerbahçe ve Galatasaray'da oynayan eski milli futbolcu Semih Yuvakuran'ın oğludur. Aile kökleri Makedonya'ya dayanan Berkay Yuvakuran, baba tarafından Bursa'lıdır.

SURVIVOR BERKAY KARDEŞİ KİM?

Üçüz olarak dünyaya gelen Berkay Yuvakuran'ın Utku ve Alperen isminde kardeşleri vardır. Berkay Yuvakuran'ın kardeşi Utku Yuvakuran, Beşiktaş takımında kalecilik yapmaktadır. Berkay Yuvakuran futbol hayatına Pendikspor'un alt yapısında başlamıştır.