Survivor yeni sezon ne zaman başlayacak? 2022 Survivor All Star kadrosunda kimler var?

Survivor All Star yarışması 2022 kadrosunda yer alacak isimler ile yayın tarihi merak konusu haline geldi. Yeni sezonda bomba kadro ile ekrana gelmesi beklenen 2022 Survivor All Star için gözler prorgamın yapımcısı ve sunucusu olan Acun Ilıcalı'ya çevrildi. TV8'de yeni sezona hazırlanan Survivor 2022 All Star kadrosunda kimler var, ne zaman başlayacak? Ayrıntılar ve yeni gelişmeler haberimizde.

2022 Survivor All Star kadrosu şekilleniyor. Kadroda yer alacak isimler ile ilgili görüşmeler devam ederken Acun Ilıcalı'nın 4 isimle anlaştığı iddia edildi. Bir televizyon programında açıklama yapan TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, yeni sezonda Survivor'ın All Star fortatında olacağını belirtmişti. Bu nedenle geçtimiz sezonlarda yarışmaya damga vuran isimleri yer alması bekleniyor. Söz konusu internet aramalarında "Survivor All Star 2022 ne zaman başlayacak, kadrosunda kimler yer alacak?" sorusuna yanıt olarak araştırmalar hız kazanmaya başladı.

Sevilen yarışma programlarından olan Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor All Star 2022'nin kadrosu şekillenmeye başladı.

SURVİVOR 2022 ALL STAR KADROSUNDA KİMLER VAR?

Görüşmeler devam ederken Ilıcalı'nın eski yarışmacılardan Barış Murat Yağcı, Aleyna Kalaycıoğlu, Merve Aydın ve Gizem Kerimoğlu ile anlaşmaya vardığı iddia edildi. All Star kadrosu ile ilgili resmi açıklamanın ise ilerleyen günlerde gelmesi öngörülüyor.

Barış Murat Yağcı'dan sonra Gizem Kerimoğlu ve Merve Aydın'ın da All Star kadrosuna katıldığı öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde Survivor 2020 finalisti Barış Murat Yağcı, ilk olarak All Star'da yer alacağını açıklandı. Kadroda yer alan ikinci isim Aleyna Kalaycıoğlu olmuştu.

İddialara göre Survivor 2016 yılında mücadele eden Gizem Kerimoğlu ve 2014, 2015, 2018 yıllarında yarışan Merve Aydın All Star 2022'nin kadrosunda yer alacak.

2022 SURVİVOR ALL STAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Ekranların sevilen yarışma programı Survivor'ın All Star formatı ile her yıl olduğu gibi genellikle Ocak ve şubat aylarında başlamaktadır. Acun Ilıcalı bu yıl da değişikliğe gitmezse Ocak sonu veya Şubat sonunda programın başlaması bekleniyor.