Survivor 2021'de şaşırtan olay! Berkay, kendi takımı arkadaşı Aleyna'yı eleme adayı yaptı

TV8'de ekrana getirilen Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler yarışması yayınlanan son bölümünde dokunulmazlık oyunu oynanırken ada konseyinde heyecanlı anlar yaşandı. Berkay, finale az bir zaman kala bireysel dokunulmazlığı kazanırken karşı takımdan bir isim yerine kendi takımından Aleyna'yı eleme adayı olarak gösterdi.

Survivor 2021'in ekrana getirilen 116. bölümünde mavi ve kırmızı takım yarışmacıları bireysel dokunulmazlık oyunu için kıyasıya rekabet ederken haftanın 2. eleme adayı da belli oldu.

Bireysel dokunulmazlığın ikinci oyunu oynanırken ilk tur eşleşmelerinin ardından yarı finale kalan isimler Aleyna, Berkay ve Batuhan oldu. Ayşe, Batuhan'la eşleşirken Berkay ile Aleyna karşı karşıya geldi.

Batuhan, Ayşe'yi 3-2 yenerken Berkay da Aleyna'yı 3-1 yendi. Batuhan'ı 5-1 yenen Berkay, dokunulmazlığı kazanan isim oldu.

Berkay, ada konseyinde eleme adayı olarak kendi takımında mücadele eden Aleyna Kalaycıoğlu'nun adını vererek şunları söyledi: 'Artık bireysel hissediyorum ve öyle yarışacağım. Takım olarak değil, bireysel olarak şampiyon olacağız. Aleyna final dörtlüsünde yer veremediğim kişilerden biriydi.'