Survivor'da dün akşam haftanın ilk eleme adayı kim? Survivor 2021'de dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor 2021'de mavi ve kırmızı takım dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Dokunulmazlık oyunun hemen ardından ardından oyunu kaybeden Mavi takım için konsey heyecanı yaşandı. Yarışmayı takip edenlerin merak ettiği konuların başında yer alan ''Survivor 2021'de dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Haftanın ilk eleme adayı kim?'' soruların yanıtları ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Survivor 2021'de haftanın ilk dokunulmazlık oyunu dün akşam yayınlandı. Kaybeden takım arasından eleme adayı seçilen Survivor 2021'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Tv8 ekranlarının büyük ilgiyle izlenen Survivor yarışmasında dokunulmazlığı hangi takımın kazandığı ile elemeye kalan isim ile ilgili detaylara bu haberimiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Survivor Türkiye'nin 20. haftasında Mavi takım ile Kırmızı takım, kıyasıya dokunulmazlık mücadelesi verdi. Oyunda heyecan ile birlikte yarışmacılar arasındaki tansiyon da yüksekti. İsmail, Steven ve Batuhan arasındaki tartışmalar güne damgasını vurdu. Günün sonunda dokunulmazlığı kazanan takım belli oldu.

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM SEÇİLDİ?

Suvivor 2021 eleme adayı, Mavi takımdan yazılacak. Haftanın ilk eleme adayı Mavi takımında oynayan yarışmacılardan Poyraz seçildi.

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2021'de dokunulmazlık oyununu 10-8 skorla Kırmızı takım kazandı.

Survivor 2021'de dokunulmazlık oyunu öncesinde avantaj mücadelesi verildi. Bayrak yarışı için Kırmızı takım Batuhan ve Aleyna Kalaycıoğlu, Mavi takım Steven ve Merve Aydın ikilisini çıkardı. Kıyasıya geçen mücadelede Kırmızı takım, seçim avantajını elde etti.

Survivor 1. Dokunulmazlık oyunu, deniz parkurunda oynandı. Yarışmacılar, denizdeki tüm engelleri geçtikten sonra finalde 3 kum torbası ile çengele asılı sembolleri devirmeye çalıştılar. Dokunulmazlık oyunu, başından sonuna kadar yüksek tempoda geçti. Karşılıklı alınan sayılar ile skorda Kırmızı takımın 8-7 üstünlüğü varken en iyiler mücadelesine geçildi.

Dokunulmazlık oyunundaki en iyiler mücadelesinde Batuhan, takımını bir adım daha dokunulmazlığa yaklaştırdı. Sonraki karşılaşmada Merve'nin sayısı, Mavi takıma ümit verdi. Fakat son oyunda Berkay, Poyraz'ı yenerek skoru 10-8 yaptı. Böylece Kırmızı takım, dokunulmazlığı kazandı.