Survivor 2021'da yemek krizi yeniden patlak verdi! Yarışmacı ekibe yakalandı

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler yarışması geçtiğimiz akşam yeni bölümü ile ekrana getirildi. Survivor'da yine gizlice yemek temin etme durumu yaşandı. Gizlice yemek yiyen Dora, set ekibine yakalanırken Acun Ilıcalı, yarışmacıya verdikleri cezayı açıkladı.

TV8 ekranlarını kasıp kavuran Survivor 2021'de geçtiğimiz hafta Aleyna Kalaycıoğlu, Aleyna Çalışkan, İlayda, Batuhan ve Hanzade gizlice yemek temin ettiği için ceza alırken bu sefer de Dora yakayı ele verdi.

Gizlice yemek temin eden ve yerken set ekibine yakalanan gönüllüler takımında yarışan Dora, suçunu kabul etti. Acun Ilıcalı "Dora, oyun alanındaki bir yemeği temin ederken yakalandı" ifadelerini kullandı.

Dora da 'Oyunlar sırasında bazen beklememiz gerekiyor. Benim de bekletildiğim yerin 5 metre ilerisinde yemekler vardı. Yaklaşık 10 dakikadan fazla orada beklenmem söylendi.

Ben de dayanamadım. Aldığım besin kalori olarak herkesten daha üstün olmamı sağlamış olabilir. Herkesten özür dilerim cezam neyse razıyım' dedi.

Acun Ilıcalı verilen cezayı şu sözlerle açıkladı: 'Bakıyorum seni orada bekletenler suçluya dönecek yavaş yavaş. '

Ilıcalı, Dora'nın 3 ödülden yararlanmama cezası verdiğini açıkladı.