Stranger Things devam edecek mi? Stranger Things 5. sezon olacak mı?

Stranger Things, 1 Temmuz'da 4. sezon 2. kısım ile yayın yaptı. Bu sezon çok sevilen ve büyük beğeni alan dizinin 5. sezonunun olup olmayacağı konuşulmaya başlandı. Açıklama ise dizinin yaratıcılarından olan Duffer Brothers'dan geldi. Stranger Things devam edecek mi? Stranger Things 5. sezon olacak mı?

Stranger Things 5. sezonu yayınlanan yeni sezonun ardından konuşulmaya başlandı. Stranger Things 4. sezonu gerek görsel efektleri gerekse oyunculuklarla ağızlar açıkta kaldı. Peki, Stranger Things devam edecek mi? Stranger Things 5. sezon olacak mı?

STRANGER THİNGS 5. SEZON OLACAK MI?

Dizinin yaratıcıları Duffer Brothers, Şubat ayında, Sezon 5'in 2016'da prömiyeri yapılan dizinin son bölümü olacağını açıkladı.

Duffer Kardeşler açık bir mektupta, "Yedi yıl önce, Stranger Things'in tüm hikayesini planladık," dedi. "O zamanlar hikayenin dört ila beş sezon süreceğini tahmin etmiştik. Dördünde anlatmak için çok büyüktü, ama - yakında kendiniz de göreceğiniz gibi - şimdi finalimize doğru ilerliyoruz. 4. Sezon, sondan bir önceki sezon olacak; 5. sezon son olacak." Yaratıcılar, "'Stranger Things' dünyasında anlatılacak daha birçok heyecan verici hikaye var" diye devam etti.