Star Market yarışmasının sunucusu Ufuk Özkan kimdir, kaç yaşında? Star Market formatı ne?

Star Market yarışması başladı. Yarışmayı Ufuk Özkan sunuyor. Yapımcılığını Global Medya'nın üstlendiği 'Star Market'te, her bölüm iki kişiden oluşan üç takım etaplar boyunca süre toplamak için yarışacak. Yarı finalde en pahalı alışverişi yapan takım, finalde 3 soru cevaplayarak her gün 10 bin liralık ödül için mücadele edecek. Peki, Star Market formatı ne? Star Market yarışmasının sunucusu Ufuk Özkan kimdir?

Star Market yarışması 1. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Alışveriş yapan yarışmacılar, para harcamak yerine kazanacak. En pahalı sepetleri doldurmak için mücadele edecek. Yapımcılığını Global Medya'nın üstlendiği "Star Market"te, her bölüm iki kişiden oluşan üç takım etaplar boyunca süre toplamak için yarışacak. Star Market yarışması, Ufuk Özkan'ın sunumu ile ekrana gelecek. Peki, Star Market formatı ne? Star Market yarışmasının sunucusu Ufuk Özkan kimdir?

STAR MARKET FORMATI NE?

Her bölüm üç takım kıyasıya bir yarışa girecek. Yarışmacılar, etaplar boyunca kimi zaman sorulara cevap vererek, kimi zaman da kendilerinden istenen ürünleri marketin içinde bulmaya çalışacaklar. "Büyük Alışveriş" adı verilen 'yarı final' etabı için rakiplerinden daha fazla süre toplamaya çalışan yarışmacılar, keyifli ve eğlenceli bir serüveni evlerinize taşıyacak.

CUMARTESİ AKŞAMLARI ÜNLÜLER YARIŞACAK

'Star Market', ezber bozan bir alışveriş yarışını evlerinize getiriyor. Daha önce hiç böyle bir market görmediniz. Bu markette para harcamak yok; eğlence var, rekabet var, koşturma var, ödül var. Hafta içi her gün 3 çiftin yarışacağı 'Star Market'in cumartesi akşamı yayınlanacak özel bölümünde ise ekranlardan tanıdığınız ve hayranı olduğunuz ünlü isimler olacak.

"SUPERMARKET SWEEP" ŞİMDİ TÜRKİYE'DE!

İlk olarak "Supermarket Sweep" adıyla 1965 yılında Amerika'da yayınlanmaya başlayan 'Star Market', kısa sürede milyonların gözdesi haline geldi. Daha sonra İngiltere ve Yunanistan'da da yayınlanan yarışma, şimdi Türkiye'de...

UFUK ÖZKAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Ufuk Özkan, 11 Nisan 1975 Almanya doğumludur. Aslen Samsunludur. 12 yaşında Samsun'a kesin dönüş yaptıktan sonra Türkçeyi iyi konuşamaması nedeniyle öğretimine 8. sınıf yerine 5. sınıftan devam etmiştir. Samsun Belediye Ortaokulu mezunudur. Samsun Belediye Konservatuvarı ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden (2001) mezun olmuştur. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nda oyuncu olarak çalışmıştır. Tiyatro Kılçık ile 3 yıl kabare tiyatrosu yapmıştır. 2003 yılında BKM'de "Ölümsüz Aşk" dizisinde başrolde yer aldı. Asuman Dabak Tiyatrosu'nda da oyunculuk yapmıştır. Almanca ve İngilizce bilmektedir. "Geniş Aile" dizisinde "Cevahir" karakterinde rol almıştır. Nazan Güneş ile evlidir. Eren adında bir oğlu vardır.

Kardeşi Umut Özkan da kendisi gibi oyuncudur. Dizilerde oynamaktadır.