Gerilimi tırmandıracak hamle! Squid Game 2. sezon tarihi... Squid Game 2. sezon ne zaman başlıyor?

17 Eylül 2021 tarihinde yayınlanan ve bir hafta gibi kısa bir sürede dünyanın en popüler dizileri arasına girmeyi başaran Squid Game dizisinin yeni sezon tarihi izleyiciler tarafından merak ediliyor. Konu hakkında Netflix'ten bir açıklama yapılıp yapılmadığı akıllarda yer alıyor. Peki, Squid Game 2. sezon ne zaman başlıyor? Squid Game 2. sezon tarihi açıklandı mı? İşte merak edilenler

Netflix'in kısa sürede dünya genelinde adını duyurmayı başaran dizisi Squid Game'in yeni sezon tarihi araştırılıyor. İzleyiciler yapılacak açıklamayı merakla bekliyor. Peki, Squid Game 2. sezon ne zaman başlıyor? Squid Game 2. sezon tarihi açıklandı mı? İşte detaylar

SQUİD GAME 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Squid Game yeni sezon tarihi henüz açıklanmadı. Konu hakkında açıklama anında aksam.com.tr'de yerini alacaktır.

2. SEZON MÜJDESİ

Geçtiğimiz yıl yayınlanan "Squid Game"in ilk sezonunu hayata geçirmek tam 12 yıl sürdü. Ancak "Squid Game" sadece 12 günde tüm zamanların en popüler Netflix dizisi olmayı başardı.

"Squid Game"in senaristi, yönetmeni ve yapımcısı olarak, dünyanın dört bir yanındaki hayranlarımıza sesleniyorum: Dizimizi izlediğiniz ve sevdiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Yakında, Gi-hun geri dönüyor. Gemi Aslanı da öyle."

SQUİD GAME HAKKINDA BİLGİLER

Squid Game, Netflix tarafından 17 Eylül 2021 tarihinde dünya çapında yayınlanan Güney Koreli bir drama dizisidir. Hwang Dong-hyuk tarafından yazılıp yönetilen filmin başrollerinde Lee Jung-jae, Park Hae-soo, O Yeong-su, Wi Ha-joon, Jung Ho-yeon, Heo Sung-tae, Anupam Tripathi ve Kim Joo- ryoung oynamıştır.