Söz dizisi yeni 66. bölüm fragmanı STAR TV yayın akışı Söz bugün var mı, yeni bölüm ne zaman?

Söz yeni bölüm fragmanı izleyiciler tarafından araştırılan konular arasında yer alıyor. Star TV yayın akışı Söz izleyicilerinin yüzünü güldürmedi. Sevilen dizinin bu hafta da yeni bölümü ekrana gelmeyecek. Söz dizisi 14 Ocak STAR TV yayın akışında da yer almıyor. Yeni bölümünün iki hafta sonra 21 Ocak Pazartesi yayınlanması bekleniyor. Star TV'de 14 Ocak Pazartesi akşamı 20.00'de Dağ 2 filmi ekrana gelecek. 22:45’te dizinin tekrarı yayınlanacak. Son bölümde Tim Karabatak’ı kurtarmak için operasyona başladı. Karatabak gerçek kimliğini açık etti. Tim yaklaşan kamyonu tespit etti. Keşanlı kamyonu durdurmak için kendini yola attı. Tam o sırada Şero, Karatabak’ın başına da silah doğrulttu. Heyecan yine doruktaydı. Söz dizisi ile ilgili detaylara ve yayın akışında hangi programların olduğuna haberimiz içerisinden ulaşabilirsiniz.

Söz yeni bölüm ne zaman başlıyor, bugün var mı sorusunu merak eden vatandaşlar STAR TV yayın akışına yoğun ilgi gösteriyorlar. Söz dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dizi izleyici karşısına her hafta pazartesi günleri çıkıyor. Yeni yılın girmesi ile beraber dizilerin yeni bölümleri yayın akışlarında yer almamaya başladı. Söz dizisi 14 Ocak STAR TV yayın akışında da yer almıyor. Yeni bölümünün iki hafta sonra 21 Ocak Pazartesi yayınlanması bekleniyor. Star TV'de ise 14 Ocak Pazartesi akşamı 20.00'de Dağ 2 filmi ekrana gelecek. Detaylar haberimizde sizlerle.

SÖZ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Yeni yıl nedeniyle tatile giren dizinin yeni bölümünün iki hafta sonra 21 Ocak Pazartesi yayınlanması bekleniyor.

Star TV'de ise 14 Ocak Pazartesi akşamı 20.00'de Dağ 2 filmi ekrana gelecek.

STAR TV YAYIN AKIŞI

SÖZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA MI?

Söz yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimize eklenecektir.

SÖZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yavuz örgüt ile kozalarını paylaşmaya gidiyor. Hem de tek başına. Cahit hemen Yavuz’u tahrik etmeye çalışıyor ama Yavuz onlara pabuç bırakmıyor. Yavuz sözlerine gözdağı ile başlıyor. Yavuz masadaki herkesin yaptıklarını bildiğini söylüyor ve kimse için çalışmadığını da anlatıyor.’ Siz 48 saat verdim’ diyerek sölerine devam ediyor. Sami’nin alaylı tavrından sonra süreyi 24 saate indiriyor. Teslim olmazlarsa ‘bu masada sizin yerinize kelleleriniz oturur’ diyor. Yavuz, Dragan ile yaptıklarını bildiğini söylüyor. Sami, Yavuz’un terör suçlamasını reddediyor. Yavuz süreyi tekrar hatırlatıp oradan uzaklaşıyor.

Tim Karabatak’ı kurtarmak için operasyona başlıyor. Karatabak gerçek kimliğini açık ediyor. Tim yaklaşan kamyonu tespit ediyor. Keşanlı kamyonu durdurmak için kendini yola atıyor. Tam o sırada Şero, Karatabak’ın başına da silah doğrultuluyor. Karatabak, arkadaşından Şero’yu öldürmesini istiyor ama Ateş’in başına silah dayalı iken bir şey yapamaıyorlar. Ve Şero’nun bir kamyon dolu adamı silahlarla geliyor. Çatışma çıkıyor. Tim Ateş’i kurtaramıyor.

Eylem ile Fethi elleri kolları bağlı şekilde kapalı bir alana götürülüyor. Fethi başlarındaki silahlı adamlardan Eylem’i bırakmalarını istiyor. Dragan esirlerden haberdar oluyor. Dragan işkence ederek de olsa onları konuşturmalarını emrediyor. Eylem’in kanaması başlıyor. Ağlayarak bu durumla baş etmeye çalışıyor. Fethi perişan halde, ellerini çözmeye çalışıyor. Ve başarıyor da. Tam Eylem’e tekme atmaya hazırlanan adamdan başlayarak hepsini kurşuna diziyor.

SÖZ KONUSU

Star Tv’nin ilgiyle izlenen askerlerin hayatını konu olan Söz dizisi; Türk askerinin düşmanlara karşı verdiği zorlu mücadeleyi anlatıyor. Sınırda ve ülke içinde bize zarar vermeye çalışan teröristleri temizlemek için canı pahasına savaşan askerlerimizin yaşadıkları göz önüne geliyor. Hem kendi hayatları yaşamaya çalışan hem de ülkesin savunmaya uğraşan askerlerin yaşadıkları her hafta Söz dizisinde ekrana geliyor. 

Terör faciası Üsteğmen Yavuz’un hayatını değiştiriyor

İstanbul’da yaşanan büyük bir terör saldırısı sonucu onlarca insanın hayatını kaybetmesi ve bu facianın ülkede büyük bir infiale yol açması ile Kıdemli Üsteğmen Yavuz Karasu’nun hayatı da bir yeni bir akışa sürüklenir.

Özel Kuvvet Timi oluşturuluyor

Saldırıyı üstlenen terör örgütü ikinci bir eylem olarak sivil bir vatandaşı kaçırınca, örgütün ele başını yakalamak ve kurtarma çalışmasını tamamlamak için Özel Kuvvetler Komutanlığı bünyesinde yeni bir tim oluşturulmasına karar verilir.

Rehini kurtarmak için zaman git gide daralırken Tim Komutanı olan Kıdemli Üsteğmen Yavuz Karasu, kendi hayatını tehlikeye atmak pahasına harekete geçer. Yolları vatan sevgisinde birleşen Tim birbirlerine hem kardeş hem vatan hem de siper olacaktır.

Yollarını intikamın birleştirdiği kahramanlar Türkiye’nin karşı karşıya kaldığı korkunç saldırı sonrası, vatanın dört bir yanından özel yeteneklere sahip on iki kahraman Özel Kuvvet Askeri görevlendirilir. Amaçları, ülkemize bela olmaya çalışan bu yeni ve çok tehlikeli terör örgütünün liderini bulup yok etmek ve örgütün kökünü kurutmaktır.

“Namlumuz namusumuz, Vatan cennetimizdir” diyerek yola çıkan cesaret dolu on iki can; birbirlerine hem kardeş, hem vatan, hem de siper olacaktır. Bu yolda karşılarına çıkan aşklarını kalplerine, özlemlerini ise toprağa gömeceklerdir. Atalarını, analarını ve yüreklerini ısıtan kim varsa yanlarında taşıyıp savaşacaklardır.

Üsteğmen Yavuz önderliğinde zorlu koşullarda, gece gündüz demeden düşmanla çetin bir mücadeleye girip şehadet yemini ederler.