Söz 66.bölüm Fragmanı - Söz yeni bölüm var mı yok mu? Star Tv 2019

Star Tv Söz bu akşam yeni bölüm var mı ne zaman yayınlanacak. Pazartesi akşamlarının nefes kesen dizisi Söz bu hafta yeni bölüm neden yok var mı? Söz 66.bölüm fragmanı yayınlandı mı ? Söz 66.bölüm 31 aralık pazartesi günü neden yayınlanmadı.Söz 66.bölüm fragmanı 7 Ocak 2019 tarihinde televizyon ekranlarında.Söz son bölüm izle ne zaman.

Söz bu akşam yeni bölüm yok mu ?Sevilen dizi Söz bu akşam var mı? Söz bu akşam neden yayınlanmadı.Pazartesi akşamları Star Tv ekranlarında yayınlanan Söz dizisi 66.bölümü ile sevenleri ile buluşuyor.

Her hafta pazartesi akşamları Star Tv ekranlarında yayınlanan Söz dizisi bu hafta yeni bölüm neden yok ? Neden yayınlamadı sorusu akıllara geldi.

Söz 66.bölüm 31 Aralık yeni bölüm neden yayınlanmadı.

Söz bu hafta yılbaşı dolayısıyla yeni bölüm ile izleyicileri ile buluşamıyor.Söz dizisi yeni bölümü 7 Ocak 2019 Pazartesi akşamı 66.bölüm ile Star Tv ekranlarında.

Söz 66.bölüm fragmanı yayınlandı mı ? Yeni bölüm fragmanı neden yayınlanmadı ? 

Söz 66.bölüm fragmanı şuanda Star tv tarafından yayınlanmadı yayınlandıgında aksam.com.tr'de adresinden Söz yeni bölüm fragmanı izleyebilirsiniz.

Söz 66.Bölüm fragmanı Star 7 Ocak yeni bölüm fragmanı

Söz dizisinde geçen bölümlerde neler yaşandı ?

Yavuz’un yoluna çıkmasını engellemek isteyen Sami, Yavuz’a değil en yakınlarına zarar vermek için harekete geçmiştir. Tamirhaneye yapılan saldırıda Yavuz’un yetişme çabalarına rağmen Kopuk’u almayı başarırlar.

Tim, Karabatak’ı almak için yabancı üssün kapılarına dayanır. Karabatak’ı almak için canlarını bile vermekten çekinmeyeceklerini de üs bölgesindeki tüm askerlere ilan ederler: Ölmek var Karabatak’ı almadan dönmek yok…

Tim’in bu kararlılığı Dragan ve üs bölgesi komutanını tedirgin eder. Bir an önce kurtulmak için bir plan yapmaları gerekmektedir. Dragan’ın yapacağı bu plan Karabatak’ı ölümle burun buruna getirir. Ama Karabatak bir yemin etmiştir. Şero’yu öldürmeden ölmeye niyeti yoktur.

Sami elinde tuttuğu Kopuk için Yavuz’dan bütün zararını karşılamasını ister. Ama en yakınındakilere zarar gelmemesi için Yavuz’un neler yapabileceğini bilmemektedir. Kopuk’un hayatını tehlikeye atan Sami ve ekibi, hayatlarının dersini alacaktır. 

Bombalı saldırının faillerini yakalamak için kendi hayatını feda eden Karabatak, ölümle burun burunadır. Tim onu kurtarmak için son bir hamle yapar ama bu hamle Karabatak’ı kurtarmaya yetmez. Teröristlerin eline geçen Karabatak’ın kimliği deşifre olmuştur.

Tim ve Erdem Karabatak’ı aramaya devam ederken, bölgede giderek hakimiyetini büyüten Dragan Karabatak’ın ele geçirildiğini öğrenir. 

Yavuz, Sami ve ekibini köşeye sıkıştırmıştır. Sami bu durumdan kurtulmak için Yavuz’un en zayıf yanına saldıracaktır. Turan ve Kopuk’a…

Yavuz, Sami’nin adamlarından birinin gizli bir mekânı olduğunu öğrenir. Mekana düzenlediği baskınla Sami’ye bir adım daha yaklaşmanın fırsatını bulacaktır. Bu yakınlık ona Karabatak hakkında önemli bir istihbarat getirecek ama Turan ve Kopuk’un uğramak üzere olduğu saldırıya yetişmesine de engel olacaktır.