Son Yaz 5. son bölümde neler yaşandı? Son Yaz 6.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Son Yaz dizisi 5. son bölüm izleyiciyi ekrana kilitledi. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı ekranların sevilen dizisi Son Yaz 6. yeni bölümü fragmanı ise merak konusu oldu. Aşk, dram ve heyecan yüklü sahneleriyle sosyal medyada da çok konuşulan ve büyük beğeni toplayan Son Yaz dizisinin 5.son bölümünde Akgün Gökhan Taşkın ani değişimi tüm dengeleri değiştirecek...

Son Yaz dizisi 6. bölüm fragmanı için heyecan dorukta. Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden Son Yaz dizisinin yayınlanan 5. son bölümünde Selim'e annesini tanıyıp tanımadığını sorduğunda Selim'in gerçekleri gizlemesi, Akgün'ün dünyasını başına yıkar. Akgün'ün öfkesi patlayacak yer ararken, Yağmur, Akgün'ün ani değişimini fark eder ve neler olduğunu öğrenmek ister. İşte Son Yaz dizisi 6. bölüm fragmanı ve son bölüm detayı

SON YAZ 6. BÖLÜM FRAGMANI

Son Yaz dizisi 6. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman görüntüleri yayına girer girmez haberimizdeki yerini alacaktır.

SON YAZ 5. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Akgün, Selim ve annesinin fotoğrafını görmüştür. Selim’e annesini tanıyıp tanımadığını sorduğunda Selim’in gerçekleri gizlemesi, Akgün’ün dünyasını başına yıkar. Akgün’ün öfkesi patlayacak yer ararken, Yağmur, Akgün’ün ani değişimini fark eder ve neler olduğunu öğrenmek ister. Yağmur’un Akgün’ün üzerine gitmesi ikisinin ilişkisini başka bir noktaya taşıyacaktır.

Selim, hem çocuklarla hem de Canan’la arasını düzeltmektedir. Ailesini geri kazanmaya hiç olmadığı kadar yakındır artık… Bu sırada Fatih, Yağmur’a, Selim’in onu tehdit ettiğini duyurur ve Yağmur, babasına annesine gerçeği söylemesi için bir şans verir. Selim, Canan’ı yeniden kaybetmeyi göze alamaz. Bu sırada ortaya çıkan gerçek her şeyi tepetaklak edecektir.

SON YAZ 5. BÖLÜM FRAGMANI


SON YAZ NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

Son Yaz dizisi her Cuma saat 20:00'da FOX TV'de!

SON YAZ NEREDE ÇEKİLDİ?

Son Yaz dizisi çekimleri ilk olarak İstanbul'un çeşitli ilçelerinde başladı. Çekimler daha sonra İzmir'e taşındı. Dizinin çekimleri ileriki bölümlerde İzmir'in Seferihisar, Urla, Çeşme gibi ilçelerinde devam edecek.

SON YAZ KONUSU NEDİR?

İdealist Cumhuriyet Savcısı Selim Kara (Ali Atay), 8 yıl önce hapse yolladığı organize suç lideri Selçuk Taşkın'dan (Arif Pişkin) reddedemeyeceği bir teklif alır. Selçuk Taşkın, Savcı Selim Kara'nın bütün suç örgütünü çökertecek davasında, tanıklık yapmayı istemektedir. Ancak bunun için tek bir şartı vardır; oğlu Akgün Gökalp Taşkın'ı (Alperen Duymaz) Selim Kara'nın bizzat koruması…Suç dünyası içinde büyümüş, tehlikeli ve sorunlu görünümünün ardında duygusal bir genç olan Akgün için bu kabul edilmesi güç bir durumdur.

Hayat beklemediği bir yerden daha sınar Selim'i; İzmir'de çocukları ile yaşayan eşi Canan (Funda Eryiğit) boşanmak istemektedir. Ailesi ile işi arasında kalan Savcı Kara, baş belası olarak gördüğü Akgün'ü ailesinin yanına İzmir Çeşme'de bulunan Adalet Sitesi'ne götürmek zorunda kalır.

Selim'in beklenmeyen misafiri Akgün'ün gelişi site sakinlerinin tüm dengelerini altüst edecek; Ege'de başlayan bu rüzgâr, herkesin hayatını değiştirecek büyük bir fırtınaya dönüşecektir

SON YAZ DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR? SON YAZ OYUNCU KADROSU!

Akgün Gökalp Taşkın (Alperen Duymaz)

Selim Kara (Ali Atay)

Canan Kara (Funda Eryiğit)

Yağmur Kara (Hafsanur Sancaktutan)

Fatih Doğanay (Emre Karayel)

Metin Yaman (Sinan Tuzcu)

Serap Gök (Şebnem Dönmez)

Selçuk Taşkın (Arif Pişkin)

AKGÜN GÖKALP TAŞKIN KİMDİR?

Alperen Duymaz

Fevri ve tehlikeli, duygusal ve çocuksu bir tip olan Akgün; aynı zamanda sıcakkanlı, rahat, eğlenceli ve çapkın. İkna kabiliyeti yüksek ve şeytan tüyü olan bir genç.

Babası Selçuk Taşkın, son 8 yıldır hapiste olan ünlü bir mafya babası. Annesi ise, Akgün henüz 10 yaşındayken, beraber gittikleri bir tatilde, Akgün’ün yanında, babasının düşmanları tarafından öldürülmüş.

Akgün, lükse düşkün olmasına rağmen, babası hapse düştükten sonra, yaşam standardı oldukça düşmüş. Tekrar eskiye dönmek için hevesli ve çok hırslı. Bunun için görünüşünün önemli olduğunu düşünüyor. İmajına önem veriyor, şatafatı ve gösterişi çok seviyor. Yaşı küçük olmasına rağmen, iş adamı gibi görünmeye çalışıyor... Ancak Selim, hayatına girdikten sonra Akgün’ün saatine, telefonuna el koyuyor. Çeşme’ye gelirken, yanına tek bir çantasını alabiliyor Akgün…

ALPEREN DUYMAZ KİMDİR?

ALPEREN DUYMAZ'IN OYNADIĞI DİZİLER

Son Yaz / Akgün / 2021

Zemheri / Ayaz / 2020

Çarpışma / Kerem / 2018-2019

Çukur / Emrah / 2018

Bodrum Masalı / Ateş / 2016-2017

Acı Aşk / Ali / 2015-2016

Tatlı Küçük Yalancılar / Cesur / 2015

ALPEREN DUYMAZ'IN OYNADIĞI FİLMLER

Direniş Karatay / Kutay / 2018