Alperen Duymaz kimdir, kaç yaşında, nereli? Son Yaz Akgün kim?

Akgün karakteri ile Son Yaz dizisi oyuncuları arasında yer alan Alperen Duymaz merak edilen isimlerden biri haline geldi. Ünlü isim Alperen Duymaz 1992 Ankara doğumlu olup Son Yaz dizisindeki Akgün karakteriyle hayat hikayesi araştırılmaya başladı. Alperen Duymaz, geçtiğimiz yıl ocak ayında öğretmen sevgilisi Kübra Kelkit ile gizlice evlendi. İşte hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler...

Son Yaz dizisinde Akgün karakteriyle izleyici karşısına çıkan oyuncu Alperen Duymaz'ın hayat hikayesi dizinin yayına girdiği günlerde araştırılan konular arasında. Bilindiği üzere her cuma akşamı yeni bölümü ile ekrana gelen Son Yaz dizisinde Alperen Duymaz'ın oynadığı Akgün karakteriyle yine adından söz ettirmeyi başardı. Son Yaz Akgün kim? Oyuncu Alperen Duymaz kimdir, kaç yaşında, nereli?

ALPEREN DUYMAZ KİMDİR?

Alperen Duymaz, 3 Kasım 1992 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde eğitimini tamamlamıştır.

İlk dizisi, Tatlı Küçük Yalancılar ile oyunculuğa adım atan Alperen Duymaz daha Sonra Acı Aşk dizisi ile kariyerinde önemli bir çıkış yakaladı.

Alperen Duymaz şimdilerde ise Show Tv ekranlarında yayınlanan; kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Erkan Can, Hakan Kurtaş, İsmail Demirci, Sevtap Özaltun, Merve Çağıran, Efecan Şenolsun, Buse Kahraman, Furkan Kalabalık gibi isimlerin yer aldığı Çarpışma dizisinde Kerem karakterini canlandırmaktadır. Alperen Duymaz 1.82 metre boyunda, 73 kilo ve Akrep burcudur.

Alperen Duymaz'ın rol aldığı diziler ve filmler:

2018 – Çarpışma (Kerem) (TV Dizisi)

2017 – 2018 – Çukur (Emrah) (TV Dizisi)

2017 – Direniş Karatay (Kutay) (Sinema Filmi)

2016 – Bodrum Masalı (Ateş) (TV Dizisi)

2015 – Acı Aşk (Ali) (TV Dizisi)

2015 – Tatlı Küçük Yalancılar (Cesur)(TV Dizisi)