Son Yaz final bölümü tek parça, kesintisiz izle! Fox TV Son Yaz 26. bölüm full izle!

Fox Tv'nin sevilen dizisi Son Yaz dün akşam 26. final bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Alperen Duymaz, Ali Atay, Hafsanur Sancaktutan ve Birce Akalay'ın başrollerinde yer aldığı dizinin final bölümünde yine heyecan dolu dakikalar yaşandı. Son Yaz'ın final bölümünde; Hayat ağır bir sınavdır. Selim, yaşadığı onca şeyden sonra kendisiyle ve geçmişiyle büyük bir yüzleşmeye girer...

Cumartesi akşamlarının sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Son Yaz dün akşam final yaptı. Ali Atay, Alperen Duymaz, Hafsanur Sancaktutan ve Birce Akalay'ın başrollerini paylaştığı dizide yine heyecan dolu dakikalar yaşandı. Dizinin final bölümünde; Akgün ve Yağmur içlerinde biriktirdikleri öfke ve tutkuyla sınav verirler. Öfke mi yoksa tutku mu kazanacaktır?

SON YAZ 26. BÖLÜM FULL İZLE!

SON YAZ 26. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Hayat ağır bir sınavdır. Selim, yaşadığı onca şeyden sonra kendisiyle ve geçmişiyle büyük bir yüzleşmeye girer. Bu yüzleşme Selim'i, kendisini sorgulamaya götürür. Çocukları için her şeye yeniden başlama kararı alır ancak Selim'in sınavı henüz bitmemiştir.

Akgün ve Yağmur ise içlerinde biriktirdikleri öfke ve tutkuyla sınav verirler. Öfke mi yoksa tutku mu kazanacaktır?

Son Yaz finali, gittiği yoldan emin olan ve bu yolda attığı adımların sonucundan korkmayanların finalidir.