Sol Yanım dizisi ekranlara veda ediyor! İşte final tarihi...

Özge yağız, Tolga Mendi ve Defne Samyeli'nin başrollerinde oynadığı Sol Yanım dizisi final yapıyor. Bir süredir reytingleri kötü gelen dizi için beklenen son geldi. Star TV'nin yeni dizisi 13. bölümde ekranlara veda ediyor.

BKM'nin Star Tv için çektiği Sol Yanım dizisi ekranlara veda ediyor. Çarşamba günleri yayınlanan dizinin reytingleri beklenenden kötü geliyordu. Cuma akşamları Seni Çok Bekledim'e yer açmak isterken Akrep'i perşembe ve Sol Yanım'ı da çarşamba günlerine alan kanal, tarihi bir hata da yapmış oldu. Sol Yanım dizisinin 11. bölümünün reytingleri 1-2 oranlarında geldi ve bu da finale giden sürecin önünü açmış oldu.

Özge Yağız, Tolga Mendi, Emre Bey ve Cemre Baysel gibi genç isimlerin başarılı performans sergilediği, hikayesi de fena olmayan, devam edebilmesi mümkün gözüken bir diziydi Sol Yanım. Ancak Star TV'nin aldığı gün değiştirme kararı ile zaten çok iyi olmayan reytingler daha da kötü gelmeye başladı. Ünlü oyuncuların hayranlarını üzecek haberi bugün Birsen Altuntaş verdi. Altuntaş'ın paylaştığı bilgilere göre Sol Yanım dizisi 13. Bölümde ekranlara veda edecek.

Yemin'in Reyhan'ı Özge Yağız'ı Sol Yanım'da fena harcadılar! Hayranları tepkili