Şok Dalgası Felakete Geri Sayım filmi oyuncuları arasında kimler var, konusu nedir?

Şok Dalgası Felakete Geri Sayım (Shock Wave) filmi 12 Ağustos Çarşamba akşamı Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Stacey Oristano, Rib Hillis, Ed Amatrudo ve Bruce Thomas gibi isimler yer alırken yönetmen koltuğunda Nick Lyon oturuyor. Peki, Şok Dalgası Felakete Geri Sayım filmi konusu ne, oyuncuları kimler?

Başrollerini Stacey Oristano ve Rib Hillis’in paylaştığı Şok Dalgası Felakete Geri Sayım filmi oyuncuları ve konusu ile ekran başındakilerin ilgisini çekmeyi başardı. Aksiyon sahneleriyle izleyenlere soluksuz dakikalar yaşatan filmin yönetmenliğini Nick Lyon üstleniyor. Filmde devasa volkanik fırtınalar Dünya'dan yayılmaya başladığında, jeofizikçi Kate Ferris Savunma Bakanlığı'nı bunun doğal olmadığı konusunda ikna etmeye çalışır ve her şey burada başlar.

ŞOK DALGASI FELAKETE GERİ SAYIM FİLMİ KONUSU NEDİR?

Jeofizikçi Kate Ferris, orduyu yeni bir silahın volkanik fırtınalara neden olduğuna ikna etmeye çalışır. Kimse ona inanmadığı zaman, kızı ve eşiyle biraraya gelir ve yıkımı durdurmanın bir yolunu bulmak için San Andreas fay hattında araştırmalar yapar. 2017 ABD yapımı Shockwave: Countdown to Disaster filmi yönetmen Nick Lyon tarafından yönetilmektedir. Aksiyon ve bilim kurgu türündeki Şok Dalgası Felakete Geri Sayım 2017 filmi 4 Temmuz 2018 tarihinde vizyona girmiştir.

ŞOK DALGASI FELAKETE GERİ SAYIM OYUNCULARI

Stacey Oristano - Kate

Rib Hillis - Rob

Ed Amatrudo - Keegan

Bruce Thomas - Pierce

Tyler Perez- Jake

Morgan Lindholm - Jessie

Evan Sloan - Drew

Mike Capozzi - Martin

Jason Cabell - Ward

Soufiane El Khalidy - Young Militant

Josh Crotty - Jameson

Cassidy Schiltz - Penny