Siyah Beyaz Aşk'ta kurşunlar konuştu

Siyah Beyaz Aşk 18. bölümde, Aslı ve Ferhat yalnızken, Cüneyt’in gönderdiği adamlar evin etrafını sarar. Ancak beklemedikleri bir yerden gelen kurşunlar herkesi şaşkına çevirir.

Siyah Beyaz Aşk 18. bölümde, Aslı ve Ferhat yalnızken, Cüneyt’in gönderdiği adamlar evin etrafını sarar. Ancak beklemedikleri bir yerden gelen kurşunlar herkesi şaşkına çevirir. Aslı ve Ferhat’ı koruyan birileri vardır. Bu planı da başarısız olan Cüneyt, başka bir hainlik peşine düşer. 

SİYAH BEYAZ AŞK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Aslı ve Ferhat yalnızken, Cüneyt’in gönderdiği adamlar evin etrafını sarar. Ancak beklemedikleri bir yerden gelen kurşunlar herkesi şaşkına çevirir. Aslı ve Ferhat’ı koruyan birileri vardır. Bu planı da başarısız olan Cüneyt, başka bir hainlik peşine düşer. Namık’ın gözüne girebilmek ve Ferhat’ın yerine geçmek için her yolu deneyecektir. Aslı’yı kaçırır. Ancak tek kaçırdığı kişi Aslı değildir. Yiğit’in oğlu Özgür de elindedir. Bu haber Yiğit ve Ferhat için korku dolu saatlerin başladığının göstergesidir. Oğlunun kaçırılmasının acısıyla saldırganlaşan Yiğit’e Ferhat destek olur. Ona sarılarak, ikisini de bulacaklarını söyler.