Sipahi final mi yapıyor? Sipahi dizisi neden bitiyor, bitti mi?

Senaryosunu Ali Doğançay'ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Hakan İnan'ın üstlendiği Sipahi dizisi ekranlara veda ediyor. Henüz 8 bölüm yayınlanmışken final kararı alan dizi, izleyicileri de şaşkınlığa uğrattı. Bu olayla birlikte ''Sipahi dizisi neden final yapıyor?'' sorusu gündeme geldi. İşte dizi ile ilgili merak edilen detaylar...

Başrollerinde Kaan Yıldırım, Özge Gürel ve Kerem Alışık'ın yer aldığı Sipahi dizisinden izleyicilerini üzen haber geldi. CNP Film'in yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Hakan İnan'ın oturduğu dizi ekranlara veda ediyor. Dizinin izleyiciler de "Sipahi neden final yapıyor?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, Sipahi dizisi bitti mi, niye bitiyor?

SİPAHİ DİZİSİ BİTTİ Mİ, NEDEN FİNAL YAPIYOR?

İlk bölümüyle 12 Aralık'ta izleyici karşısına çıkan, başrollerini Kaan Yıldırım, Özge Gürel ve Kerem Alışık'ın paylaştığı aksiyon ve istihbarat türündeki Türk televizyon dizisi Sipahi final yapma kararı aldı. Dizi, 30 Ocak Pazartesi günü yayınlanan 8. bölümü ile ekranlara veda ediyor. Sipahi dizisinin reytinglerde beklenen başarıyı elde edememesinden dolayı final yaptığı konuşuluyor.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, kanalla 13 bölüm anlaşması olan CNP Film, projeyi daha fazla uzatmama kararı aldı ve final yapacaklarını ekibe duyurdu. CNP Film final kararının ardından ekibe gönderdiği mesajda, "Artan maliyetler sebebiyle maalesef 8'inci bölüm itibariyle final kararı alındı. Hepinizin bu işte emeği çok büyük. Herkese çok teşekkür ediyorum. Diğer projelerimizde görüşmek üzere..." ifadelerini kullandı.

SİPAHİ'NİN 8. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Roket Suriye'den, Ankara'yı vuracak şekilde konumlanacaktır. Sipahi ekibi bu saldırı riskini nasıl yok edecektir? Canan, Habtor'un elindedir. Ali, deşifre olma riski nedeniyle Habtor'a ulaşamamaktadır. Habtor ise karısını ve kızını geri alamazsa Canan'ı öldürmeye kararlıdır. Yıldırım'ı bu kez de dinlemeyen Ali, Ivan'la buluşmaya gidecektir. Ali, Canan'ı kurtarmak zorundandır. Başına çuval geçirilmiş bir kadını öldürmesi emri verilir. Bu kadın Canan ise Ali ne yapacaktır? Ali, Ezgi ve Yusuf, Fahrettin'i hastane yatağında öldürmeye çalışan İranlı kadın ajanı ele geçirmeyi başaracaklardır.