Şimdi Gülben Şov zamanı! Masumlar Apartmanı'nda Gülben için hazırlık yapıldı...

Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar ve Farah Zeynep Abdullah'ın başrollerinde oynadığı Masumlar Apartmanı dizisi çok beğeniliyor. Ezgi Mola'nın Safiye karakterini oynadığı dizide Merve Dizdar da kız kardeşi Gülben'e hayat veriyor. Gülben karakterinin her bölümde başka bir esprili durum kattığı diziden güzel bir haber geldi.

TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Masumlar Apartmanı, her Salı izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. Dizideki karakterlerin iç dünyalarında ve kendi aralarındaki günlük halleri, kimi komiklikleri meydana çıkarıyor. İşte komiklik deyince aklımıza bir isim geliyor ki, izleyicileri kırıp geçiriyor. Merve Dizdar'ın canlandırdığı Gülben karakterinden bahsediyoruz. Şimdi de Gülben için özel bir hazırlık yapıldı.

Bir süredir kendi kendine konuşup izleyicileri güldüren Gülben'in bu halleri bir araya toplanıyor. Dizinin sosyal medya sayfasından yapılan duyuruda "Gülben Monolog Show başlıyor! Gülben'in kendi kendine konuşmalarını çok seviyoruz diyenler için geliyor!" şeklinde bir açıklama yapıldı.

Merve Dizdar'ın da bu açıklamayı kendi sayfasına taşıdığı ve aynı zamanda da Masumlar Apartmanı resmi instagram hesabına beğeni yaparak kalp bıraktığı da görülüyor.