Sihirli Annem hayranlarına güzel haber! Yeni sezonun bir sürprizi var

Türkiye'nin ilk dijital platformu Exxen'de yayınlanan ‘Sihirli Annem' dizisi yeni sezonda bir sürprizle birlikte gelecek. Eskiden Kanal D ekranlarında izlediğimiz dizi o zamanlar severek izleniyor ve beğeniliyordu. Dizi farklı oyuncularla birlikte yayın yerini de değiştirip dijital ortama geçti. İlk sezonu 8 bölüm çekilen dizinin ikindi sezonunda 20 bölüm çekileceği konuşuldu.

Acun Ilıcalı'nın kurucusu olduğu dijital dizi platformu Exxen'de pek çok yeni yapım izleyici karşısına çıkıyor. Platformda, yeni dizilerin yanı sıra bir zamana damga vurmuş eski diziler de günümüze uyarlanıyor. Bu dizilerden biri de Sihirli Annem. İlk bölümü 2003 yılında yayınlanan dizinin başrollerini İnci Türkay ve Şahap Sayılgan paylaşıyordu. Exxen platformu için çekilen dizide is oyuncu değişikliği yaşandı. Oyuncuları değişen dizinin başrollerinde Emre Altuğ ve Açelya Topaloğlu yer alıyor.

Yeni oyuncuları ile beğeni toplayan dizi her Cuma yayınlanarak yeni bir hayran kitlesi oluşturdu. 8 bölüm olan ilk sezonda bazı değişiklikler de yaşandı. Yönetmen Başak Soysal, Sihirli Annem'in ilk sezonunu çektikten sonra görevi Tülay Kocatürk'e devretti. azeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından duyurduğu yönetmen değişikliğinin üzerine bir de güzel haber verdi. Altuntaş'ın paylaşımına göre yeni sezon 20 bölüm çekilecek.

Dizide Açelya Topaloğlu, Emre Altuğ, Lale Başar, Nergis Kumbasar, Eylem Yıldız, Bülent Seyran ve Hande Katipoğlu'nun yanı sıra küçük oyunculardan Nisa Sofiya Aksungur, Cemre Demircan, Egemen Uysa ve Eylül Ugan da kadroda.