Şeyma Bayraktar kimdir, kaç yaşında? O Ses Türkiye yarışmacısı Şeyma Bayraktar nereli, Instagram hesabı nedir?

Şeyma Bayraktar, O Ses Türkiye yarışmasına damga vuran isimler arasında. Yeni sezonun dikkat çeken isimleri arasında yer alan Şeyma Bayraktar, O Ses Türkiye 2021 ilk turunda şarkı performansıyla 4 jüri üyesini döndürmeyi başardı. Peki O Ses Türkiye yarışmacısı Şeyma Bayraktar kimdir, kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı nedir? İşte O Ses Türkiye yarışmacısı hakkındaki bilgiler...

Şeyma Bayraktar , TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yeni sezonunda dikkat çeken yarışmacılardan biri oldu. Performansı ile dört jüriyi döndürmeyi başaran Şeyma Bayraktar 'nın hikayesi merak konusu oldu. Söz konusu internet aramalarında "O Ses Türkiye yarışmacısı Şeyma Bayraktar kimdir, kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı nedir?" sorularına yanıt arayanlar için detayları bu haberimizde derledik.

Fenomen yarışma programı O Ses Türkiye'nin onuncu sezonunda kör eleme turu devam ediyor. Bu turda yer alan yarışmacılardan Şeyma Bayraktar, beşinci bölümde performansıyla damga vurdu ve dört jüri üyesini döndürmeyi başardı.

ŞEYMA BAYRAKTAR KİMDİR?

O Ses Türkiye 2021'e katılan Şeyma Bayraktar, 20 yaşında. Yarışmaya İstanbul Maltepe'den katılıyor. Hukuk Fakültesi üçüncü sınıf öğrencisi. Hayalinin sahnede olmak, insanların önünde şarkı söyleyip onları heyecanlandırabilmek, insanlara bir duyguyu geçirebilmek olduğunu söyledi. O Ses Türkiye'ye katılmasının sebebini hayatına bir renk katmasını istediğini söyledi.

ŞEYMA BAYRAKTAR HANGİ JÜRİYİ SEÇTİ?

O Ses Türkiye'nin beşinci bölümünde sahneye çıkan Şeyma Bayraktar, "SOMETHING'S GOTTA HOLD ON ME" adlı şarkıyı seslendirdi. Bu performansıyla tüm jüri üyelerini döndürdü. O Ses Türkiye'de ilk turu geçen Şeyma Bayraktar, Ebru Gündeş'i seçti. Yarışmacıyı takımına katmak isteyen Oğuzhan Koç, Murat Boz'u blokladı.