Düğün dernekle dönecek! Seyircilerin keyfini kaçıran gelişme sonrası Gönül Dağı'ndan müjde var!

Gönül Dağı seyircilerini üzecek karar geçen hafta duyurulmuştu. TRT 1 ekranlarının ilgiyle takip edilen yapımı Gönül Dağı hakkında alınan karar izleyicilerini şaşırtmıştı. Yayınlandığı her bölümüyle hem dijital platformlarda hem de televizyon ekranlarında milyonları ekran başına kilitleyen dizinin yeni bölümü geçen hafta yayınlanmamıştı. Dizi 14 Mayıs Cumartesi günü yeni bölümüyle sevenlerinin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümünde Asuman ve Ramazan'ın nişan töreni mutlu eden gelişmelerden olacak.

Cumartesi günleri izleyicisiyle buluşan Gönül Dağı'ndan izleyicileri üzecek haber gelmişti. Geçen hafta cumartesi günü yeni bölümünün yayınlanması beklenen dizi ekranlarda yayınlanmamıştı. Geçtiğimiz hafta pek çok dizi bayram dolayısıyla bir hafta ara vermişti. 7 Mayıs günü yani bugün saat 20.00'de izleyicisiyle buluşması beklenen dizinin 63. bölüm fragmanında yeni bölümün 14 Mayıs Cumartesi günü yayınlanacağı bilgisine yer verildi.

NİŞAN TÖRENİ YAPILIYOR

Gönül Dağı 63. bölümde Asuman ve Ramazan'ın nişan töreni mutlu eden gelişmelerden olacak.

63. BÖLÜM BU HAFTA YAYINLANACAK

Dizinin Nisan ayında yayınlanan 63. bölüm fragmanında yeni bölümün 14 Mayıs Cumartesi günü yayınlanacağı duyuruldu.

BAYRAM ARASI VERDİ

Bilindiği üzere pazartesi gününden itibaren pek çok dizi bu hafta bayram dolayısıyla bir hafta ara verdi. Bu diziler arasında Gönül Dağı da yer alıyor.

Feci sonla ayrılıyor! Arka Sokaklar'da ciğerleri parçalayacak veda! Sevincine gölge düşecek!

Destan çok konuşulacak transfere imza attı! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yıldız ismi geliyor