Şevkat Yerimdar'da borç engeli

Şevkat Yerimdar 34. bölümde, Cevdet Bey de kızıyla evlenebilmesi için Şevkat’e borcunu ödemesini söylüyor. Şevkat borcu ödemek için 1 ay süre istiyor.

Şevkat Yerimdar 34. bölümde, Cevdet Bey de kızıyla evlenebilmesi için Şevkat’e borcunu ödemesini söylüyor. Şevkat  borcu ödemek için 1 ay süre istiyor. Şevkat nikah gününü almayı  Esin’e teklif ediyor. Esin mutluluktan uçuyor. Daha sonra bunu kutlamak için düzenlenen gecede eğleniyorlar.

ŞEVKAT YERİMDAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cuma kadın programlarının birinde canlı yayına katılıyor. Tam şarkı söyleyince ortalık karışıyor. Program sonrası Cuma’ya albüm yapılıyor. Cuma bir takım işler peşine düşüyor. Bulduğu harita ile hazine arayacağını ve zengin olacağını söyleyerek herkesi boş yere heyecanlandırıyor. Esin bir kadın dergisinde okuduğu yazının ardından Şevkat’e karşı davranışlarında değişiklikler yapıyor. Kızlara da aynının yapmalarını söylüyor.

Şevkat ise bir türlü bu tavırlara anlam veremeyip çileden çıkıyor. Mahalledekiler  Şevket’e borcu hatırlatıyor ve Esin’in bu borçtan dolayı kendisine kızgın olduğunu söylüyorlar. Borç mevzusu iyice büyüyor. Cevdet Bey de kızıyla evlenebilmesi için Şevkat’e borcunu ödemesini söylüyor. Şevkat  borcu ödemek için 1 ay süre istiyor. Şevkat nikah gününü almayı  Esin’e teklif ediyor. Esin mutluluktan uçuyor. Daha sonra bunu kutlamak için düzenlenen gecede eğleniyorlar.