Seversin son bölüm tek parça, full izle! Seversin 12. bölüm FULL İZLE!

Seversin 12. bölümü ile bu akşam yayınlanacak. Heyecan dolu bir bölümle seyirci ile buluşacak olan yapımda bu akşam Asya, Tolga'nın aşk ilanıyla şoke olmuştur. Kalbi bu açıklamayı kucak açarak karşılasa da aklı onu durdurmaktadır. İşte Seversin 12. bölüm izleme bilgileri...

Seversin 12. bölümünü izlemek isteyen kişiler araştırmalara başladı. Çarşamba akşamı ekrana gelen dizi ilgi çekici konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla seyirci karşısına çıkıyor. İşte Seversin 12. bölümüne dair detaylar...

SEVERSİN 12. BÖLÜM FULL İZLE

Seversin 12. bölüm özeti

Aşık Tolga, yılların pekiştirdiği onca alışkanlığını değiştirip, içindeki Tolga Tuna'yı saf dışı ederek Asya'ya kendini ispat edebilecek midir?

Asya, Tolga'nın aşk ilanıyla şoke olmuştur. Kalbi bu açıklamayı kucak açarak karşılasa da aklı onu durdurmaktadır. Asya Tolga'yla açık konuşur, onun hislerinde samimi olduğundan emindir ama bu ne kadar sürecektir. Tolga Tuna'nın deli gönlü bu aşkı ne kadar taşıyabilecektir.

Asya'nın, Tolga Tuna'nın "kalbi kırılmışlar" listesine eklenmeye niyeti yoktur. Tolga, Asya'nın düşüncesine hak verir; o da kendisinin farkındadır. Tolga aşkını ispat edebilmek için mücadele etmeye karar verir. Karşısına çıkacak en büyük engel kendisi olacaktır. Aşık Tolga, yılların pekiştirdiği onca alışkanlığını değiştirip, içindeki Tolga Tuna'yı saf dışı ederek Asya'ya kendini ispat edebilecek midir?