Kurtlar Vadisi'nin alfa karakteri işte böyle geri dönüyor! Gelişi de gidişi de olay çıkaracak!

Yıldırım'a tıpatıp benzeyen bir ismin Teşkilat'ın sezon finali bölümünde ortaya çıkması heyecan yarattı. Teşkilat dizisinin son bölümünde bomba gelişmeler peş peşe yaşanırken Gürkan Uygun'un Yıldırım karakterinden sonra Memati Baş'a benzeyen karakterle dizide kalması . Yıldırım karakterinin benzeri Halit Başkan'ın ona verdiği söz neticesinde gelip Yıldırım ile yüzleşti. Seveni kadar sevmeyeni olan Yıldırım karakterinin ölmesi sevinç yaratırken Gürkan Uygun'un başka bir karakterle diziye devam edecek olması seyirciyi mutlu etti.


10 yıl boyunca canlandırdığı Memati Baş karakteriyle gönüllere taht kurmayı başaran Gürkan Uygun bu sezon Teşkilat dizisindeki Yıldırım karakteriyle gündeme bomba gibi düştü. Teşkilat'ın sezon finali bölümünde Yıldırım'a tıpatıp benzeyen bir ismin ortaya çıkması ve Memati Baş'a benzemesi Kurtlar Vadisi izleyicisinde heyecana neden oldu. Öte yandan Teşkilat seyircileri sosyal medya platformlarında Gürkan Uygun'un diziden ayrılmamasına çok sevindiklerine dair yorumlar yaptı.

BİR ANDA ORTAYA ÇIKTI

Teşkilat'ın sezon finali bölümünde Yıldırım'ın ikizinin Halit Başkan tarafından çağırılması ve özellikle Kurtlar Vadisi karakteri Memati Baş'a benzemesi seyirciyi şok etti.

MEMATİ BAŞ, TEŞKİLAT'TA HAYATA DÖNDÜ

Teşkilat dizisinin 3. sezonunda Gürkan Uygun'un Memati Baş'a benzer bir karaktere hayat vereceği tahminler arasında yer alıyor.

KURTLAR VADİSİ'NDE MEMATİ NASIL BİR KARAKTERDİ?

Süleyman Çakır'ın sağ kolu ve en sadık adamıydı. Çakır'ın vurulmasından sonra Polat ile birlikte altı babayı öldürmüştür. Çakır'ın ölümünü öğrenince onun intikamını alan Polat Alemdar'ın en yakın adamı olmuş ve ona "Usta" diye hitap etmiştir.

Pusu'da ise daha başına buyruk bir karakterdir. Kâzım adında bir adamı vardır. İlk başta Yalçın Bulut'la çatışsa da sonra limanda ortak olunca araları düzelmiştir. Daha sonra çok yakın arkadaş olmuşlardır ve birbirlerine "ortak" diye hitap etmişlerdir.