Serhat İren kimdir, kaç yaşında? Serhat İren nereli, Instagram hesabı nedir?

Serhat İren, O Ses Türkiye yarışmasına damga vuran isimler arasında. Yeni sezonun dikkat çeken isimleri arasında yer alan Serhat İren, O Ses Türkiye 2021 ilk turunda şarkı performansıyla 4 jüri üyesini döndürmeyi başardı. Peki O Ses Türkiye yarışmacısı Serhat İren kimdir, kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı nedir? İşte O Ses Türkiye yarışmacısı hakkındaki bilgiler...

Serhat İren, TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yeni sezonunda dikkat çeken yarışmacılardan biri oldu. Performansı ile dört jüriyi döndürmeyi başaran Serhat İren'nın hikayesi merak konusu oldu. Söz konusu internet aramalarında "O Ses Türkiye yarışmacısı Serhat İren kimdir, kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı nedir?" sorularına yanıt arayanlar için detayları bu haberimizde derledik.

Ekranların en çok izlenen yarışmalarından olan O Ses Türkiye, onuncu sezonu ikinci bölümü 9 Ekim'de yayınlandı. Serhat İren, O Ses Türkiye 2021 ilk turunda kör elemelerde şarkı performansıyla 4 jüri üyesini döndürmeyi başardı.

SERHAT İREN KİMDİR?

O Ses Türkiye 2021'e katılan Serhat İren, 28 yaşında ve yarışmaya İzmir Tire'den katılıyor. Farklı orkestralarda çalışıyor. Bağlama çalabildiğini belirten yarışmacının gelecekteki hedefi, müzik yeteneği ve becerisini müzik camiasına göstermek olduğunu belirtti.

O Ses Türkiye jürilerinden Oğuzhan Koç, şarkıcı ile birlikte aynı şarkıyı bir kez daha seslendirdi.

KİMİN TAKIMINA KATILDI?

Serhat İren, O Ses Türkiye kör eleme turunda Oğuzhan Koç, Beyazıt Öztürk ve Murat Boz'u döndürmeyi başardı. Mağusa Limanı adlı şarkıyı seslendiren yarışmacı kendisi için dönen jüri üyelerinden tercihi Oğuzhan Koç oldu.