Seni Çok Bekledim neden yok, bitti mi? Seni Çok Bekledim yeni bölümü hangi gün?

Seni Çok Bekledim dizi cuma akşamları izleyenlerin karşısına çıkıyor. Başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Özcan Deniz'in bulunduğu yapım Star Tv yayın akışında yer almadı. Dizinin yerine Kuzeyin Oğlu Volkan Konak programı yer aldı. Bu yüzden ekran başındaki izleyenler, Seni Çok Bekledim neden yok, bitti mi? Seni Çok Bekledim yeni bölümü hangi gün? sorusun cevap aramaya başladı. İşte dizi hakkında tüm merak edilenler...

Seni Çok Bekledim her cuma Star Tv'de yayınlanıyordu. Dizinin takipçileri Star Tv'nin yayın akışında diziyi göremedi. Bu sebeple Seni Çok Bekledim neden yok, bitti mi? Seni Çok Bekledim yeni bölümü hangi gün? sorusuna yanıt aramaya başladı. Dizinin başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Özcan Deniz'in yer alıyor.

SENİ ÇOK BEKLEDİM NEDEN YOK, BİTTİ Mİ?

Seni Çok Bekledim dizi bu akşam ekrana gelmiyor. Dizinin yerine Kuzeyin Oğlu Volkan Konak seyirci karşısına çıkıyor.

SENİ ÇOK BEKLEDİM YENİ BÖLÜMÜ HANGİ GÜN?

Seni Çok Bekledim yeni bölümü bundan böyle çarşamba akşamları sevenlerinin karşısına çıkacak.

SENİ ÇOK BEKLEDİM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kadir, gemileri yakmış, Cemal'e karşı savaş baltalarını çıkarmıştır. Kardeşi Erol'la işbirliği yaparak şirketteki hisse dengesini lehine çevirme kararı alır. Ancak tam bu sırada öğrendikleri aklını fena halde karıştırır. Ayliz, yaşadığı şokun etkisindedir. Tesellisi, durumdan habersiz olsa bile, her zaman yanında olan Kadir'dir.

İsmet, Cemal'in baskısıyla bildiklerini Kadir'le paylaşamaz. Yine de öğrendiği bilgi, başına bela olur. Karısı Songül'le birlikte kan donduran bir olayla yüzleşirler. Cemal, bir an önce hamlesini yapıp şirketi ele geçirmenin derdindedir. Kadir'i saf dışı bırakacak bir planın peşindeyken kendi öz oğlu Erol'a vereceği zarar aklının ucundan bile geçmez.

Ramo neden final yapıyor? Ramo 40. final bölümü full izle, tek parça!

Akıncı dizisi ne zaman final yapıyor? Akıncı final mi yapacak, bitiyor mu?

Payitaht Abdülhamid 147. bölüm izle tek parça! Payitaht Abdülhamid son bölüm full izle