Seni Çok Bekledim bitiyor mu, kaçıncı bölüm son olacak? Seni Çok Bekledim final mi yapacak?

Star Tv'nin sevilen dizisi Seni Çok Bekledim bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek. Başrollerini Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun paylaştığı Seni Çok Bekledim'in final yapacağına dair haberler gelmeye başladı. Seni Çok Bekledim final mi yapacak? Seni Çok Bekledim bitiyor mu? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. İşte tüm merak edilenler...

Başrollerini Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun paylaştığı Seni Çok Bekledim bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken dizi hakkında final haberleri gelmeye başladı. Seni Çok Bekledim final mi yapacak? Seni Çok Bekledim bitiyor mu? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı.

SENİ ÇOK BEKLEDİM FİNAL Mİ YAPACAK?

Gazeteci Birsen Altuntaş, Seni Çok Bekledim dizisi için final kararını twitter hesabından duyurdu. Bu akşam (2 Nisan) 10. bölümü yayınlanacak olan dizinin 13. bölümde final yapacağı öğrenildi.

SENİ ÇOK BEKLEDİM OYUNCULARI KİMLER?

Dizinin dev oyuncu kadrosunda Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun yanı sıra; Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Durul Bazan, Türkü Turan, Hakan Ummak, Sibel Şişman, Gürkan Güzeyhuz, Şehsuvar Aktaş, Selen Domaç, Nihan Büyükağaç, Damla Makar ve Hande Oktan rol alıyor.

Ramo dizisi kaç bölüm sonra bitecek? Ramo final mi yapacak?