Seni Çok Bekledim 9. son bölümde neler oldu? Seni Çok Bekledim 10. yeni bölüm fragmanı yayında mı?

Seni Çok Bekledim 10.yeni bölüm fragmanı bugün ekrana gelen 9. son bölümü sonrası merak konusu oldu. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken ekranların sevilen dizisi Seni Çok Bekledim 9. son bölümü ve 10. yeni bölüm fragmanı ile ilgili tüm detayları haberimizde.

Seni Çok Bekledim 9.bölüm izleme linki ile 10. yeni bölüm fragmanı şimdiden araştırılmaya başlandı. Türk televizyon izleyicisinin gözdesi olan, her hafta Cuma akşamları reyting rekoru kıran Seni Çok Bekledim, usta oyuncu kadrosuyla olduğu kadar müthiş performanslar sergileyen genç yetenekleriyle de dikkat çekiyor. Peki Seni Çok Bekledim 10. yeni bölüm fragmanı yayında mı?

SENİ ÇOK BEKLDİM 10. BÖLÜM FRAGMANI

Seni Çok Bekledim 10.yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayına girer girmez haberimizdeki yerini alacaktır.

SENİ ÇOK BEKLDİM 9. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ayliz, bir yandan annesi için üzülürken, bir yandan da onun nasıl ve kim tarafından bu hale getirildiğini anlamaya çalışmaktadır. Kadir'in Sibel ile görüşen en son kişi olduğu bilgisini elde eden polis, ifadesine başvurur. Kadir, Sibel ile görüştüğünü niçin gizlediğini açıklamakta zorlanır.

Songül, Selo'nun hayatındaki önemli sırra dair bir ipucu yakalar. İsmet ile birlikte gerçekleri araştırmaya başlarlar. Nezahat, Kadir'e giderek Cemal hakkında onu uyarır. Cemal, Ayliz'e yakın durarak hem üzerindeki şüphelerden kurtulmayı hem de Sibel'in gizlediği gerçekle ilgili kanıtlar bulmayı amaçlar.

SENİ ÇOK BEKLEDİM STAR TV İZLEME LİNKİ

Meryem, gerçekleri itiraf ettirmek için, Erol'u kurduğu oyuna çekmeye çalışır. Bu konuda Selo'nun desteğine ihtiyacı vardır. Ancak oynadığı oyunun bedeli büyük olacaktır.

SENİ ÇOK BEKLDİM DİZİSİ FİNAL Mİ YAPACAK?

Seni Çok Bekledim'de sırlar bir bir ortaya çıktı. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken dizinin son fragmanda Ayliz ile ilgili tüm sırların ortaya çıkmasıyla birlikte dizinin final yapıp yapmayacığı merak konusu oldu. Seni Çok Bekledim dizisinin akıbeti hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Seni Çok Bekledim dizisinin yayınladığı gün Cuma ve karşısında çok güçlü yapıtlarla reyting yarışına giriyor

Dizinin Kanal ile antlaşmasının ne zaman son bulacağı bilinmiyor. Sadece total 3 reyting alarak birçok dizinin arkasında kaldı. Ne zaman final yapacağı tam net olmadığı için dizinin son bölümü Mart sonu veya Nisan başı gibi olabileceği tahmin ediliyor.