Seni Çok Bekledim 8. bölüm full izle! Seni Çok Bekledim 8. izle, tek parça!

Her cuma akşamı seyircisinin karşısına çıkan Seni Çok Bekledim dizisinde İrem Helvacıoğlu ve Özcan Deniz'in yanı sıra Caner Şahin, Ilhan Sen, Durul Bazan gibi isimler yer alıyor. Seni Çok Bekledim 8. bölümde bu hafta Ayliz'in annesinden öğrendiği sır, Kadir'in aklını karıştırmıştır. Öte yandan üvey babası Cemal, Kadir'in hayatına eskisinden çok daha fazla dahil olacaktır Seni Çok Bekledim 8. bölüm izleme linki ve yaşanacaklar...

Seni Çok Bekledim 8. bölümü ile ekrana geldi. Star Tv'de yayınlan dizinin başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Özcan Deniz yer alıyor. Cemal, kirli sırlarının ortaya çıkmaması için uğraşırken İsmet'in etrafındaki çember giderek daralmaktadır. Nikah saati yaklaştıkça Ayliz'in endişesi git gide artmaktadır. Seni Çok Bekledim 8. bölüm izlemek isteyenler için detaylar haberimizde.

SENİ ÇOK BEKLEDİM 8. BÖLÜM FULL İZLE!

SENİ ÇOK BEKLEDİM 8. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Nikah saati yaklaştıkça Ayliz, endişelenmeye başlamıştır. Kadir, yetişebilecek mi? Ayliz'in annesinden öğrendiği sır, Kadir'in aklını karıştırmıştır. Öte yandan üvey babası Cemal, Kadir'in hayatına eskisinden çok daha fazla dahil olacaktır artık. Cemal, kirli sırlarının ortaya çıkmaması için uğraşırken İsmet'in etrafındaki çember giderek daralmaktadır. İsmet, karısı ile kızının dahil olduğu gerçekleri öğrenince büyük bir panik yaşar.

Selo, hapishanede bir yol ayrımındadır. Dışarıda tüm hızıyla akan hayatın getirdiklerini düşünürken aldığı bir haber ile şok olur. Kadir, öğrendiklerinin ağırlığını içinde taşıyıp Ayliz'in mutluluğuna gölge düşürmemek için çırpınmaktadır. Ayliz'e hazırladığı sürpriz dolu bir gecenin sabahında hayatlarına büyük bir bomba düşer.

SENİ ÇOK BEKLEDİM OYUNCU KADROSU

Özcan Deniz (Kadir), İrem Helvacıoğlu (Ayliz), Mustafa Uğurlu (Cemal), Yıldız Kültür (Hidayet), Caner Şahin (Selahattin), İlhan Şen (Erol), Lila Gürmen (Mihre), Durul Bazan (İsmet), Türkü Turan (Meryem), Hakan Ummak (Zaza), Sibel Şişman (Şebnem), Gürkan Güzeyhuz (Serkan), Şehsuvar Aktaş (Osman Efe), Selen Domaç (Songül), Nihan Büyükağaç (Sibel) ve Damla Makar (Nezahat), Ömer Gökay Şanlıer (Umut), Hande Oktan (Pınar)

Payitaht Abdülhamid 143. bölüm izle, tek parça! Payitaht Abdülhamid 143. bölüm full izle!