Seni Çok Bekledim dizisi 8. bölüm yeni fragmanı! Seni Çok Bekledim 7.son bölüm nefes kesen olay!

Seni Çok Bekledim 7. bölümü ile Star Tv ekranlarında izleyicisiyle buluştu. Başrollerini İrem Helvacıoğlu ve Özcan Deniz'in paylaştığı Seni Çok Bekledim 7. bölümü ile nefes kesti. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Seni Çok Bekledim dizisi 8. yeni bölüm fragmanı ise şimdiden merak konusu oldu. Peki dizinin yeni bölüm fragmanı yayına girdi mi? Son bölümde neler yaşandı?

Seni Çok Bekledim 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken ekranların sevilen dizisi Seni Çok Bekledim 7. son bölümün ardından 8. yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. Yayınlandığı ilk bölümünden bu yana büyük ilgiyle takip edilen Seni Çok Bekledim 7. son bölüm detayı ve yeni bölüm fragmanı haberimizde..

SENİ ÇOK BEKLEDİM 8. BÖLÜM FRAGMANI

Seni Çok Bekledim 8. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayına girer girmez haberimizdeki yerini alacaktır.

SENİ ÇOK BEKLEDİM 7. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Seni Çok Bekledim 7. son bölümünde; Selo, tutuklanınca Kadir, onun oğlu Umut'a sahip çıkar. Bir yandan Ayliz ile birlikte Umut'un yaşadığı travmayı atlatması için çabalarken, bir yandan da aile olmanın provasını yaparlar.

SENİ ÇOK BEKLEDİM 7. SON BÖLÜM STAR TV İZLEME LİNKİ

Kadir, Ayliz'e büyük bir sürpriz hazırlamaktadır. Ayliz, bomboş bir evde karşına çıkacaklardan habersiz, kendini büyük bir kararın arifesinde bulur.

Cemal, Erol'un vereceği ifadeyle Selo'nun içeriden çıkamayacağına emindir. Oysa Erol'un aklında bambaşka bir plan vardır. İsmet, Cemal'in talimatıyla, onun için gizli araştırmalar yaparken, aradığının bizzat kendi evinde gizli olduğunu öğrenir. Karısı Songül ise kızının sakladığı gerçeklerle yüz yüze gelecektir.